Kavaklı Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Huzurevi’ne ziyaret

1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla Kavaklı Kültür ve Dayanışma Derneği, Kırklareli Huzurevi’ni ziyaret etti. Karanfil ve hediye takdim eden dernek temsilcileri, yaşlılar gününü kutladı.

Onlar hayatı erken yıllarını yaşayan, hayat tecrübesini cebine koyup da huzuru yaşamak isteyen büyüklerimiz. Onlar eli öpülesi sözü dinlenesi olanlar… 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla Kavaklı Kültür ve Dayanışma Derneği, Kırklareli Huzurevi’ne ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette Dernek Başkanı Hüseyin Ertuğ ve Dernek Başkan Yardımcısı Gürkan Ertuğ yer aldı. Karanfil ve hediyeler takdim eden dernek temsilcileri, yaşlıların ellerini öpüp günlerini kutladı.
“Yaşlılar günü kutlu olsun”
1 Ekim Yaşlılar Günü vesilesiyle karanfil ve hediye dağıtan Kavaklı Kültür ve Dayanışma Derneği, huzurevinde yaşıtlarıyla bir arada hayatını sürdüren yaşlıları ziyaret etti.

Ziyarette açıklama yapan Kavaklı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Ertuğ, “Yaşlılarımızı hak ettiği değeri vermeliyiz. Bizler de bu gün kendilerini ziyaret ederek onları unutmadığımızı göstermek istedik. Ellerini öpüp günlerini kutladık. Gönüllerinde bir nebze mutluluk olduysa ne mutlu bize. Bu vesileyle tüm yaşlılarımızın 1 Ekim Yaşlılar Günü kutlu olsun” dedi.
“Güzel işler yapmak istiyoruz”
30 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirilen ziyarette yaşlıların ellerini öpüp hediye takdim eden Başkan Ertuğ, “Dernek olarak daha güzel işler yapmak istiyoruz. Dernekçilik anlamında bir durgunluk var. Biz de bu boşluğu doldurmak, dernekçiliği daha iyi yapmak adına çalışıyoruz. Kırklareli ve Kavaklı için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Böyle bir günde büyüklerimiz ile birlikte olmaktan dolayı da çok mutluyuz” sözlerini dile getirdi. Kırklareli Huzurevi Müdürü Erdoğan Çanakçı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kavaklı Kültür ve Dayanışma Derneği’ne teşekkürlerini ifade etti. Huzurevi hakkında bilgi veren Müdür Erdoğan Çanakçı, yaşlıların önemini ifade etti.
Kırklareli Huzurevi…
Kırklareli’nde hizmet veren Kırklareli Huzurevi 40 kişilik kapasitesiyle hizmet veriyor. 60 yaş ve üzeri yaştaki sosyal ve ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan yaşlıları huzurlu bir ortamda korumak, bakmak, sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol