Karanlıkta Komedi

Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürlüğü, “Karanlıkta Komedi” isimli Konya Devlet Tiyatrosuna ait oyununun 25 Mart Cumartesi günü ilimiz Rektörlük Kültür Merkezinde sahneleneceğini duyurdu. 2 perdeden oluşan oyunun Yazarı Peter Shaffer, Çeviren; Yıldız Serpen, Yöneten ise Yaşar Özboz.
Oyuncular ise Yiğit Gümüşada, Gülesin Gelenbevi, Nevra Sayar, Erdem Şenses, Kemal Çatmaz, Fatih Yağlıcan ve İlayda Alakoç Ünel.
Öğrenci biletinin; 20 TL, tam biletin ise; 30 TL’den satışa çıkarıldığı oyunun konusu kısaca şöyle; “Heykeltıraş olan Brindsley, bir pazar akşamı evinde nişanlısı Carol ile hiç olmayacak bir işe kalkışır. Bu olmayacak iş Brindsley’in başına bela olur; önce sigorta atar ev zifiri karanlığa gömülür, bu zifiri karanlıkta evde yaşanan sakarlıklar, yanlış anlaşılmalar bir de gelen davetsiz misafirlerle oyun, içinden çıkılmayacak bir komediye dönüşür.
Peki olaylar hep mi böyle karışıktır yoksa sadece karanlık olunca mı karışmaya başlar? Ya da şöyle diyelim karanlık mı olayları karıştırır yoksa aydınlık mı? Bakalım bu oyunda Brindsley yaşadıklarıyla başa çıkabilecek mi?” (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol