Kapanış mükemmel oldu; Serkan Çalık Kırklarelispor'da

Kırklarelispor transferde son noktayı sürpriz bir isimle koydu.  Bir zamanlar Spor Toto Süper Ligin köklü takımlarından Galatasaray ve Gençlerbirliği'nin de formasını giymiş 30 yaşındaki Serkan Çalık dün Kırklarelispor'a transfer oldu. Gelecek sezonda iyi yerlerde olmak isteyen Kırklarelispor, transferde noktayı müthiş bir isimle koydu.

"Serkan Çalık"
2004-2005 Almanya Dinslaken doğumlu Çalık, 30 yaşında olup futbol mevkii olarak Forvet oyuncusudur. 2. Bundesliga Rot- Weiss Essen Takımıyla futbol profesyonel hayatına başlayan Çalık, 2007-2008 sezonunda Spor Toto Süper Ligin köklü takımlarından Galatasaray da oynamıştır. Galatasaray forması altında 28 maça çıkan Çalık, 5 gol atıp bir de kupa kaldırmıştır. Daha sonra yine Ankara'nın güçlü takımlarında olan Gençbirliği'ne transfer olmuştur. Geçen sezon Sarıyer de top koşturan Serkan Çalık'ı bu sezonda Kırklarelispor formasını taşıyacaktır.
Kırklarelispor, yeni sezonda transfer hazırlıklarına son transferi ile başarılı bir şekilde son verdi. Kadrosuna eksiklikleri giderecek nokta transferler yapmaya çalışan Kırklarelispor, dün 2007-2008 sezonunda da Galatasaray da top koşturan ve şuanda Sarıyer forması giyen Forvet oyuncusu Serkan Çalık'ı renklerine bağladı. Kırklarelispor'a ses getirecek transferle Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen kulüp, Serkan Çalık'ı da kadrosuna katarak transferlerini noktalamış oldu. Büyük bir titizlik ve itina ile büyük sıkıntıların altından kalkarak önemli bir yol alan Kırklarelispor yönetimi artık lige hazır.
"Ligin iyi takımlarından biriyiz ve ligdeki takımların bizden çekindiğini biliyoruz. Umarım sezon bitiminde Kırklarelispor olarak ligi iyi bir konumda bitiririz"
Şu zamanların en iyi şekilde değerlendirilmesinden bahseden Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, " Bizim görevimiz Kırklarelispor'a en iyi şekilde etkisi ve faydası dokunacak oyuncuları bünyemize almaktır.
Her daim bunun bilincinde olarak, gözlemlerimizi bu yönde sürdürerek sezon sonunda bunun sefasını sürmek istiyoruz. Şimdi de son derece profesyonel bir futbol oyuncusu olan Serkan Çalık ile anlaşmaya vardık. Artık takımımız lige hazır ve başarıya aç bir şekilde sezona startı vereceğiz. Herkesin bunun bilince olup kendini sadece başarıya odaklayarak yaptığı çalışmaların sonucunu en güzel şekilde alacağımıza inanıyorum. Futbol'u içinde bulunan kuralları ile bir bütün olarak kavradığımız sürece bu psikolojik savaştan başarı ile çıkacağız.
"Başarı kaçınılmaz
oluyor"
Bilimi, futbolun doğasıyla birleştirenler her zaman başarılı olacaktır. Çünkü sistem ve kurumsallıkla hareket ettiğiniz zaman başarı kaçınılmaz oluyor.
Futbol, hepimizin bildiği gibi psikolojik bir savaş" diyerek futbolun özünden bahsederken sözlerinin devamında, " Bu konuda herkesin duyarlı olması gerekiyor. Bilinmelidir ki, başarıya ulaşmak için türlü cefalar çekiliyor. Biz Kırklarelispor olarak bu mevkii gelene kadar, yolumuzda türlü sorunlar yaşadık. Fakat şuan yeni bir oluşum içerisindeyiz ve güçlüyüz. Bu sezonda en iyi şekilde maçlara hazırlanıp, başarılarımıza da bir yenisini ekleyerek tüm camiamızı sevindireceğiz" dedi.
"Şimdi istediğimiz
yerlere geleceğiz"
Sözlerinin devamında Can, "Bu sezon artık Kırklarelispor hak ettiği yerlere gelmeli. Ligde tecrübemiz yeterince arttı.
Bu başarıların devam edebilmesi adına, takımımızın daha iyi noktalara gelmesini sağlamamız gerekiyor diyen Can konuşmasının devamında "Bizim için önemli olan ligin dengesini bozarak, tüm rakiplerimiz karşısında üstünlük kurmak. Geride kalan sezonlarda, rakiplerimizin böyle bir korkusu yoktu. Çünkü bizim birçok sorun ve problemle mücadele ederken, gruptaki rakiplerimiz karşısında yaşadığımız konsantrasyon bozukluğu, maçın kaderini değiştiriyordu.
Bu durumu yeni sezonda tamamen değiştirdik ve artık çok daha güçlü bir takımız. Şampiyonluk mücadelesinde biz de varız. Bu işin en önemli sırrı, arkanıza aldığınız taraftarınızın gücüdür. Bu güç size zirveye kadar taşır. Taraftar desteği hemen her maçın kaderini belirleyebilecek niteliktedir. Kırklarelispor da taraftarıyla bir bütün olmuş, onların gücünü arkasında hissettiğinde elinden hiçbir başarıyı bırakmayacak bir kulüp, bu denli duygularla Kırklarelispor camiasının arkasında duran, her türlü desteği karşılıksız gösteren tüm Kırklarelispor taraftarı ve halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Unutulmamalıdır ki taraftar bir takımın her şeyidir. Biz bu zamana kadar, halkın ve şehrin bize olan güvenini arkamızda her zaman hissettik.
Bundan sonraki süreçte de iyi sonuçları hep birlikte yaşamak dileği ile herkese Kırklarelispor camiası adına teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.
"Forma sponsoru yine Vista Kimya"
Bu yıl Kırklarelispor yaptığı transferlerle her ne kadar moral bulsa da sponsor konusunda büyük sıkıntılar yaşadı.
Formanın bölümlerine uzun süre sponsor bulamayan Kırklarelispor yönetimi en son formanın sırt bölümüne SBS İnşaat ile anlaşmıştı. Son olarak ta Hakan Atasayar'ın sahip olduğu Vista Kimya geçen sene olduğu gibi bu yılda Kırklarelispor forma sponsoru oldu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. 39-YEŞİL-BEYAZ... 19 Ağustos 2016 Cuma 07:24:32

    Daha Kapanmadı.Ali İhsan ŞAHİN-A.Üsküdar-Santrafor.....imzaladı....31-Ağustos da kapanacak.

  2. SIKI DURUN!!! İNKIRİDİBIL SÜPRİZLER VAR...