Kapalı Pazar Yine Ertelendi

Açılışı geçtiğimiz seçim döneminde yapılan sonrasında ise inşaatına devam edilen Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanının kullanıma başlamasına yaklaşık bir aylık bir erteleme geldi. Geçen ay gerçekleşen Belediye Meclis toplantısında konuşulan ve 2020’nin ilk Çarşamba Pazarının önümüzdeki hafta kurulacağı konusundaki açıklama gerçeğe dönüşmedi. Ocak ayı
toplantısında Kapalı Pazar Alanında pazarın açılmasının Ocak ayında da olmayarak, Şubat ayına kalabileceği söylendi.

Kırklareli Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısını 3 Ocak Cuma günü gerçekleştirdi. Toplantıda 17 adet gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı.
Merkez ve çevre ilçelerden
pazarcıların katıldığı toplandı düzenlendi
Gündemde konuşulan konulardan birisi ise yapımında artık sona gelinen ve açılmasının beklendiği Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı hakkındı oldu. Yapımının çok uzun zamandır fikren hem de fiiliyatta beklendiği Pazar Yerinin açılmasının Ocak ayında da olmayacağı ifade edildi. Meclis Belediye Başkanı tarafından kullanılan ifadelerle Kapalı Pazar Yerinin Açılışının Şubat ayını bulabileceği vurgulandı. 5 Ocak Pazar ise Merkez ve çevre ilçelerden pazarcıların ve konu paydaşlarının katılım göstereceği ve fikir alışverişin yapıldığı bir toplantı düzenlendi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. zamlarını alıp yamıştılar 06 Ocak 2020 Pazartesi 14:53:41

    Nerede o bir vekilin artistik pozlar eşliğinde verdiği sözlerdeki Aralık ayında bitecek idi olan Halk Sağlığı Merkezi ve diğer tesislet? Yeni pozlar vermediklerine göre yalanlar cephesinde yeni bir şey yok!

  2. Halk sağlığı merkezini vaat edene lafın var da aylardır ertelenen pazar yerini yapana sırf senin desteklediklerin diye tek lafın yok mu ?