Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı’nın kapsamı genişliyor

2019 yılının Mart ayında açılışı yapılan, bölgenin en büyük, Türkiye’nin ise sayılı alanlarından olan Kırklareli Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı, hizmet yelpazesini genişletiyor. Çarşamba günleri halk pazarının kurulduğu bölgede, farklı zamanlarda otomobil fuarı, kitap fuarı ve mezat gibi organizasyonlar gerçekleşmişti.
Kırklareli Belediyesi encümeninin aldığı karar sonrası ise, sosyete pazarının açılışı 27 Kasım Pazar günü saat 14:00’da geniş katılımlı bir organizasyon ile yapıldı.
Sosyete pazarının açılışına; Edirne Bulgaristan Başkonsolosu Borislov Dimitrov, Malko Tırnova Belediye Başkanı İlliyan Yanchev başta olmak üzere, çok sayıda belediye başkanı, sivil toplum kuruluşu yöneticisi, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Açılış öncesi ilk konuşmayı Kırklareli Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Resul Yıldırım yaptı ve sosyete pazarının vatandaşlara ve esnafa hayırlı olmasını diledi. Kırklareli Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker de konuşmasında; “Bu hizmet yelpazesinin ilimizin tanıtımı ve gelişiminde büyük katkısı olacak. Emeği geçenlere, başta belediye başkanımıza, belediye meclis üyelerine, hepsine teşekkür ediyorum. Ancak bu Pazar yerinin daha fazla gelişmesinde pazarcı esnafımıza da düşen görevler var. Ürün kalitesi, ürün çeşitliliği ve müşteri memnuniyeti. Biz bunu hep beraber gerçekleştirmek zorundayız. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da yaptığı konuşmasında; “Bugün sosyete pazarını açıyoruz. Önümüzdeki günlerde Cumartesi günleri tüm Trakya’ya hitap edecek 2. el oto pazarı olacak. Onun dışında haftanın başka bir günü antika bit pazarı gibi adlandırabileceğimiz bölgesel bir hizmetimiz daha olacak. Sınırötesindeki komşularımızı da bekliyoruz. Yaşamın her alanında emek veren herkesin yüzü gülsün” dedi.(Kırklareli Belediyesi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol