Kan verdiler bağış için halkımıza çağrıda bulundular

20 Şubat Salı günü saat 11.00’de Kırklareli Valiliği İl Afet Durum Müdürlüğü personeli, Özgürlük ve Demokrasi Meydanına konuşlanan Kızılay Tırında kan bağışında bulundu. 

Personeliyle beraber kan bağışında bulunan AFAD Kırklareli Şube Müdürü Cengiz Şen, Zeytin Dalı Harekatına destek amaçlı kanlarını bağışladıklarını ifade etti. Müdür Şen, Kırklareli Halkını kan bağışı yapmaya davet etti. “Bu gün kanımızla gerekirse canımızla” sloganını benimseyerek kan bağışında bulunan Kırklareli Valiliği İl Afet Durum Müdürlüğü personeli, bağış etkiliğinin Zeytin Dalı Harekatına destek amacı taşıdıklarını ifade etti.
‘’Bir ve beraberiz’’
Kırklareli halkını kan vermeye davet eden AFAD Şube Müdürü Cengiz Şen; ‘’ “Bizi terörle korkutmayı amaçlayanlar, engellemeye çalışanlar bilsinler ki ülkemizi bu alçaklara, kahpelere bırakmayacağız. Millet olarak bu toprakların mayasına güveniyoruz. Bir ve beraber olduğumuzu biliyoruz” dedi.
Kan stoklarını arttırmak için kan bağışı
Tüm Türkiye’nin kalbinin bir attığı Zeytin Dalı Harekatına destek amaçlı kan bağışı etkinliğini gerçekleştirdiklerini ifade eden AFAD Şube Müdürü Cengiz Şen; “Zeytin Dalı Harekatı'nda oluşabilecek herhangi bir kan ihtiyacını gidermek ve Türk Kızılayı'nın kan stoklarını arttırmak amacıyla kan bağışı kampanyası yaptık. Kampanyaya yoğun ilgi gösterildi ve ilgiden çok memnunuz. Türk Kızılayı, Türkiye'nin en büyük yardım kuruluşu ve kan tedarikçisidir” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol