Kamu çalışanlarının sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz

İlki yapılan Olağan Genel Kurul’da Kurucu Şube Başkanı seçilen Muammer Akgül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Büro Memur Sen Genel Başkanı Metin Yılancı, Kırklareli’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yılancı, kamu çalışanlarının sorunlarının takipçisi olmaya devam edecekleri mesajını verdi.

Büro Memur Sen Genel Başkanı Metin Yılancı, 1. Olağan Genel Kurulu sonucunda kurucu Şube Başkanı seçilen Muammer Akgül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten sonra Şube Başkanı Akgül ile birlikte Kırklareli Adliyesi, Lüleburgaz Adliyesi, SGK, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Defterdarlık ve Lüleburgaz Vergi Dairesi’nde çeşitli temaslarda bulundu. Büro Memur SenGenel Başkan Metin Yılancı, Kırklareli Defterdarı Mehmet Durusoy ile bir görüşme gerçekleştirerek kurum çalışanlarının sorunlarını ileterek görüş alışverişinde bulundu. Kırklareli Şube Başkanı Muammer Akgül görüşmede hazır bulundu.
Daha sonra kurum çalışanları ile bir araya gelen Metin Yılancı: “Büro Memur-Sen olarak kuruluşumuzdan bu yana kamu çalışanlarının yanında olduk. Kimsenin hak aramaya cesaret bulamadığı dönemlerde, kamu çalışanlarının sorunlarını dile getirerek, sorunların çözümüne ilişkin çalışmalar yaptık. Büro Memur-Sen milletinin yanında hak arama mücadelesine devam etmektedir. 1 milyonu aşan üye sayımız ile millet ve devlet menfaatlerimizi göz önünde bulundurarak kamu çalışanlarımızın sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol