Kalitenin adı; Kırklareli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü

Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarını başarılı bir şekilde tamamlayarak ISO 9001-2015 belgesini almaya hak kazandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın İl Müdürlüklerine Kalite Yönetim Sistemi' ne geçişinde verdiği ISO 9001-2015 belgesini Kırklareli’ne de verdi. Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarını tamamlayan Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ISO 9001-2015 belgesini almaya hak kazandı.
Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü internet sitesi üzerinden paylaştığı bilgilendirme yazısına göre ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesini almak için İl Müdürü Ümit Ortan, İl Müdür Yardımcısı Vekili Funda Eylem Özel ve beraberindeki ekiple birlikte Bakanlıkta düzenlenen Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme Programına katıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme programında yaptığı konuşmasında "Sistemle birlikte faaliyetlerin daha iyi planlanması, en uygun, en doğru ve en ekonomik çözümlerin en hızlı biçimde üretilmesiyle etkin bir yönetim sağlanmış olacağız" diyerek Kalite Yönetim Sistemi' ne geçişin önemini vurguladı. Daha sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba İl Müdürü Ümit Ortan’a Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve Başarı Plaketi  takdim etti.


Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol