Kaleci Ozan ile Yollar Ayrıldı

Kırklarelispor'da ilk ayrılık geldi. TFF Spor Toto 2.lig'de Mücadele eden ekibimiz Kırklarelispor kaleci Ozan Öztürk ile yolları ayırdı

Geçtiğimiz yıl TFF Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden yeşil beyazlı ekibimiz Kalecisi Ozan Öztürk ile devam etmeme kararı aldı. TFF Spor Toto 2.Lig Beyaz gruptaki ekibimiz geçtiğimiz sezonu 51 puan ile 7. sırada tamamladı. 2015 - 2016 Sezonunda 34 Maç sonunda 38 gol atarken kalesinde 32 gol gördü. 14 galibiyet 9 beraberlik alan ekibimiz geçtiğimiz sezon 11 mağlubiyet aldı.
Tecrübeli kaleci ile geçtiğimiz sezon başı anlaşan Yeşil Beyazlı ekibimiz Kaleci Ozan ile sadece 1 sezon geçirdi. Geçtiğimiz sezon iyi performans sergileyen ekibimiz Ligin ortalarında ilk 5 sırada yer alarak bir anda Play-off potasında Yeşil beyaza gönül vermiş Sporseverleri heyecanlandırmıştı. Ancak daha sonra ki haftalarda özellikle iç sahadaki puan kayıpları Kırklarelispor'u play-off tan uzaklaştırdı. Bu haftalarda Kaleci Ozan Öztürk sergilediği performans ile kötü not almıştı.
Taraftar ile problem yaşadı
Sakaryaspor kulübü ile anlaşan Kaleci Ozan Öztürk ligin son haftalarına doğru Kırklarelispor taraftarları ile de problem yaşadı. Tesislerde kaldığı dönemde taraftar ziyaretlerinden rahatsız olan Kaleci Ozan taraftarın tesislere gelmemesini istemiş Kırklarelispor taraftarları ile ikili diyaloğa girerek tartışma yaşamıştı.
Kadro dışı kaldı
Yeşil beyazlı taraftarlar ile problem Yaşayan 36 yaşındaki Kaleci Ozan Öztürk ligin son haftalarında kadro dışı kaldı. Taraftarlar ile girdiği problemi uzatan Tecrübeli kaleci tartışmayı uzattığı için Kırklarelispor Yönetimi tarafından kadro dışı bırakıldı. Özellikle Sarıyer ile İstanbul'da oynanan maçta karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra kendi taraftarınla girdiği tartışma bardağı taşıran son damla olmuştu. Bu maçtan sonra Kadro dışı kalan Kaleci Ozan 4 maç aradan sonra Kıraklarelisporlu taraftarlardan özür dileyerek Ümraniye maçında ilk 11 'de yer almıştı.
Taraftarlar ile yaşadığı problem gidişine neden oldu
Kırklarelispor ile yollarını ayıran Kaleci Ozan Öztürk için gidiş sebebi Yeşil beyazlı taraftarlar ile yaşadığı problem olarak belirtildi. Kırklarelisporlu taraftarlar ile yaşadığı tartışmadan sonra kadro dışı kalıp Moralmen çöken Ozan Öztürk yeni sezon da ayrılmayı kafasına koymuştu. Her ne kadar Taraftarlardan özür dileyerek kadroya girse de Yeşil beyazlı Kulübe ve Kırklarelisporlu taraftarlarla arası ısınmayan Tecrübeli eldiven sezon sonunda yollarını ayırarak Sakaryaspor ile anlaştı.
Ozan Öztürk 'ün Kırklarelispor Karnesi
28 Maç 28 İlk 11 3 Sarı Kart 1 Kırmızı Kart
Kırklarelispor kaleci arayışlarına başladı
Ozan Öztürk ile yollarını ayıran TFF Spor Toto 2.lig deki ekibimiz kaleci arayışlarına başladı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig ve PTT 1.lig Tecrübesinde bulunan 38 Yaşındaki Kaleci Ahmet Şahin ile adı anılan yeşil beyazlı ekibimiz gözüne tekrar tecrübeli kaleciye çevirdi. Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig Ekiplerinden Osmanlıspor da oynayan tecrübeli kaleci her ne kadar 2. Lige sıcak bakmasa da yaşının ilerlemiş olmasından dolayı cazip tekliflere açık olduğu belirtiliyor. Öte yandan eski kalecimiz Alişan Şeker ile de temas kuran Kırklarelispor Başkanı Volkan Can yetenekli kaleciden gelecek cevap doğrultusunda başka alternatiflere de yöneleceği konuşuluyor.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kaleci Ozan İstanbul'da oynanan Pendikspor maçının 2. yarısında taraftarla tartıştığı ve kaptanlık pazubandını yere attığı için kadro dışı kaldı. Sarıyer maçında ise kalemizde Deniz görev yaptı.

  2. bunun her yeri kaleci olsa ne yazar... adam 36 yaşına gelmiş. ehhehehehehhe malum espiriyi de yapmayayım bari...

  3. YOLUN AÇIK OLSUN KALECİ SAÇLI ADAM... O FİRİKİK GOLÜNÜ YEMEYEYDİN İYİDİ ASLINDA AMA ONDAN SONRA BOZDUN KENDİNİ. NEYSE KAL SAĞLICAKLA.MAHMUT TUNCER E SELAMLAR...

  4. Kaleci Ahmet ŞAHİN-Süper Lig takımı K.KARABÜK e imza attı...