"Kalbi de suları da berrak Kaynarca"

Kırklareli'nin gözde ilçelerinden Kaynarca'da gerçekleşen iftar programına her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce kişi katıldı. Birlikte iftar açılarak duaların edildiği programda konuşan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Şuan karşımda Ramazan ayının kardeşliğini görmekten dolayı çok mutluyum. İftarımıza icabet eden tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah oruçlarını ve dualarını kabul etsin" sözlerini dile getirdi.

Kırklareli'nin su diyarı Kaynarca'da her yıl olduğu gibi bu yılda Belediye'nin gerçekleştirdiği iftar programı binlerce kişiyi ağırladı. Meydanda gerçekleşen iftar programına 7'den 70'e büyük bir katılım gerçekleşti.
"Ramazan'ın
kardeşliğini birlikte yaşıyoruz"
Kaynarca Belediyesi'nin düzenlediği iftar programında konuşan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, "İftarımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayı kardeşliğin ayıdır. Sizlerle birlikte burada oruç açacağım için çok mutluyum. Ne mutlu bize ki böyle güzel bir tabloyu hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan'ın kardeşliğini birlikte yaşıyoruz" şeklinde konuştu.
"Her yıl bir birinden daha güzel"
Geleneksel hale gelen Kaynarca Belediye iftarının her yıl daha da güzel maneviyatla gerçkeleştiğini ifade eden Başkan Türker, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da çok güzel bir iftar programında beraberiz. Sizleri burada ağırlamak ve bu kardeşliği, bu maneviyatı birlikte yaşamak çok güzel ve önemli. Kaynarca'nın berrak suları gibi berrak kalpli insanlarına bu güzellikleri için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini dile getirdi.
"Allah kabul etsin"
Meydanda kurulan masalarda ezanın okunmasıyla birlikte açılan oruçların ardından birlikte dualar edildi. İlahiler ve dualar ile oruca harman olan maneviyat, Kaynarca'nın tarih defterindeki yerini aldı.


Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. berrak suları şifalı sulara dönüştürü 13 Haziran 2018 Çarşamba 17:18:47

    Uluslararası hastalık endüstrisi tüm dünyayı ahtapot kolları arasına alıp "koruruyu hekimliği" imha ederek yerine "ilaçlama hekimliğini" ikame etmiş; sayısız kansorejeni sofralara doldurup sayısız hastalık ve hastaları sayısız ilaçlarla tedavi (!) tıbbını dikte ve tehditlerle doktorluk mesleğine bir standart olarak belirlemiştir. Bu kısır döngü içinden insanlar ancak ve ancak hastalığı önleyecek en etkin ve bedava yöntemleri kullanarak ancak çıkabilirler ki işte onlardan biri olan vortexlenmiş su içmeyi salık vermek istemiştik kaynak sular beldesi olan Kaynarca toplumuna yeri gelmişken. İlki gibi bu yorumu da es geçin saygı duyarız ilkelerinize; niyetimiz dünya ve ahret hayatlarını mahveden bir cendere içindeki yoksul halkımıza bu badirede bir kurtuluş anlayışının ilk kıvılcımlarını verecek bir sağlıksal uygulama türü sunmak istemiştik. Alternatif tıbba aşina olmak için ona ait bir konudan başlamak gerekiyor.