Kahraman İtfaiyecilerimiz Marmaris Yangınına Müdahale Etti

Lüleburgaz İtfaiyesi, çıkan orman yangınına müdahale etmek için Marmaris’e gitti. Üç personel, bir ilk müdahale aracıyla yola koyulan kahramanlar arkadaşları tarafından alkışlarla uğurlanırken, Marmaris’te müdahalede bulundular. İftaiye Müdürü Ceyhun Akgölyaptığı konuşmada; “Allah yolunuzu açık etsin. Ayağınıza taş değdirmesin. Çok zor bir görev biliyorum. Kendinize dikkat edin” dedi.

Türkiye’nin birçok noktasında orman yangınlarıyla mücadele edilirken, Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Marmaris’ten gelen talep üzerine AFAD’ın görevlendirmesi Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin de onayıyla yangınlara müdahale etmek için bölgeye intikal etti. Üç personel, bir ilk müdahale aracıyla yola koyulan isimsiz kahramanlar arkadaşları tarafından alkışlarla uğurlandı.
“Çok zor bir görev
biliyorum. Kendinize dikkat edin”
Bütün teçhizat ve donanımlarıyla hazırlanan üç personel, Marmaris’e doğru yola çıkmadan önce İftaiye Müdürü Ceyhun Akgöl duygulandıran bir konuşma gerçekleştirdi. Akdeniz Bölgesi’ndeki yangınların devam ettiğini belirten Akgöl, “Arkadaşlar biliyorsunuz Akdeniz Bölgesi’nde büyük yangınlar mevcut. Destek için bize Marmaris’ten görev icabı talep geldi. Biz de ekipman, donanım ve personelimizle Marmaris’e desteğe gideceğiz. Allah yolunuzu açık etsin. Ayağınıza taş değdirmesin. Çok zor bir görev biliyorum. Kendinize dikkat edin” dedi.
Ekip Göreve Başladı
Günün ilk saatlerinde Marmaris'e ulaşan itfaiye ekip Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris İtfaiye Grup Amirliği koordinasyonunda orman yangınına müdahale etmeye başladı. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. İsimsiz kahramanlar! Üç personel bir araçla yola çıktılar! Ayagınıza taş değmesin! İnsanlar ölüyor köyler ormanlar yanıyor hayvanlar telef ve bir hafta sonra yardıma gidiyor üç kişi!

  2. Üstteki haber baştan sona az gelişmişliğin kıyıda kalmışlığın ve de insancıl duyguları yitirmişliğin çarpıcı bir örneği ne yazık ki...

  3. Yorumcu arkadaşların küçümseyiciliği çok daha acı. 3 kişi diye hayıflandıkları bir kent itfaiyesinin mensupları. O şehirde bir yangın olsa geriye personel bırakılamayacak mı ? 3 kişi diye hayıflanmışlar. 1 Türk dünyayı değiştirir diye nutuk atarken bugün neden insanınıza güvenmiyorsunuz. Yabancıdan HELP diye yardım isteme hem de sosyal medyada daha utanç verici değil mi ?