Kadir Gecesinde binlerce Pınarhisarlı Gönül sofrasında buluştu

Pınarhisar Festival Alanı’nda Belediye tarafından kurulan iftar softasında binlerce Pınarhisarlı, Kadir Gecesi öncesi bir araya geldi, iftarını açtı. Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, iftarlarına katılan herkese teşekkür etti.

Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kadir Gecesinde binlerce Pınarhisarlı ile Festival Alanı’nda kurulan iftar sofrasında buluştu. Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Talay, “Festival alanında kurduğumuz 4.000 kişilik iftarımız ve Ramazan etkinliklerimiz kapsamında binlerce Pınarhisarlı hemşehrilerimiz ile Kadir Gecesinin maneviyatını gönüllerimizde yaşadık. Bizleri kırmayıp davetimize icabet eden başta kıymetli Pınarhisarlı hemşehrilerim olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Bu vesile ile Mübarek Kadir Gecenizi tebrik eder hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ederim. Gönlümüz bir soframız” dedi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. gidi gidi gidiciler 03 Mayıs 2022 Salı 23:25:17

    Sayaç okuyucuların çarık aşınma katılım türünden vergicikler fahiş zamcıklarla 365 günü yarım çeyrek öğünle geçiren millete milletin parasıyla bir kerecik sofra kurup bur öğüncük yemekcik veren mihnet avcısı halk maaşlısının şu övüncüne bir bakının hele...