“Kadınlar birlik olduğunda söküp atamayacağı hiçbir engel yoktur”

“15 Temmuz gecesi oğluyla, kızıyla, eşiyle, babasıyla, annesiyle sokaklara taşan KADIN, tarihe eşi benzeri görülmemiş bir mühür vurmayı tekrar başarmış, devletinin bekası için canını ortaya koymuş, ve o meydanda canını hiçe sayan nice YİĞİTLER doğurmuştur.”

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Siyasiler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayarak bu önemli günü kutlarken, mesaj yayınlayan isimlerden birisi de AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya oldu. Karakahya mesajında şunları kaydetti;
“Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin İstiklal ve İstikbal mücadelelerinde şu zamana kadar odak noktasında olan Kadınlarımız, geleceğimizde de misyonu vatanına, milletine, dinine bağlı Nesiller yetiştirme konusunda desteklerini esirgemeyen eğiten, yetiştiren, bizi biz yapan, sevgi ve şefkatini menfaatsiz karşılıksız veren fedakar varlıklardır. 
Tarihimizin ve Medeniyetimizin yüklediği misyon ve vizyonu her dönemde sırtlayan kahraman kadınlarımız, üstlendikleri her görevi en iyi şekilde ifa etmeyi başarmış, tüm medeniyetlere nâm salmışlardır.
15 Temmuz gecesi oğluyla, kızıyla, eşiyle, babasıyla, annesiyle sokaklara taşan KADIN, tarihe eşi benzeri görülmemiş bir mühür vurmayı tekrar başarmış, devletinin bekası için canını ortaya koymuş, ve o meydanda canını hiçe sayan nice YİĞİTLER doğurmuştur. 
Modern, çağdaş, Yeni Türkiye’nin oluşmasında ve bu yolda hızlı adımların atılmasında da söz sahibi olan Kadınlar, birlik olduğu anda başaramayacağı hiçbir şey, söküp atamayacağı hiçbir engel yoktur. 
Medeniyetimiz, “cenneti annelerimizin ayakları altına sererken” doğar doğmaz yaşamayı hak etmediği kararı verilen kız çocuklarını, gömülmeye çalışılan topraktan çekip çıkardı. 
Biz Müslümanlar için en güzel ve en mükemmel örnek, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed(SAV)dır. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı ve hoşgörülü davranmıştır. Anlayışla karşılayıp, asla kaba davranmayıp, hep güler yüzlü olmuştur. 
Mazlum tüm coğrafyalarda medeniyetimizin verdiği değeri göremeyen tüm kadınları selamlıyorum. Umudum odur ki medeniyetimiz tez zamanda o coğrafyalara ulaşır ve o değer bulamama tamamen son bulur.
Başta Şehit Annelerimizin, Şehit Eşlerimizin, Askerlerimizin Anne ve Eşlerinin Kadınlar Günü’nü kutluyorum. 
Coğrafyamızdaki zulme karşı baş kaldıran tüm kahraman kadınları, anneleri selamlıyorum.
Mazlumlara sahip çıkıp destek olan, onlar için yardım toplayan, dualar eden, gözyaşı döküp gözyaşlarıyla insanlığı yıkayan tüm diğer kadınları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde selamlıyorum.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol