Kadınlar Kendi Şıklıklarını Yarattılar

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından dün Halk Eğitim Merkezi’nde “Yıl Sonu Defilesi” düzenlendi. Defilede kendi tarzlarını yaratan emekçi kadınlar yıl boyunca ürettikleri ürünleri podyumda sergilediler.

Yıl sonu defilesinde açılış konuşmasını Kırklareli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Bekar gerçekleştirdi. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nün yıl boyunca yaptığı çalışmaların meyvelerinin bu defilede toplandığını vurgulayan Ali Bekar, “ Bugünkü etkinliğimizin temel amacı giyim atölyelerimizde 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı başından günümüze kursiyerlerimizin yapmış olduğu çalışmaların sonucu olarak meydana çıkan ürünlerin sizlere tanıtımını yapmak ve burada hep beraber hoşça vakit geçirmek. Umarım etkinliğimiz güzel geçer. Her bir ürün el emeği, göz nuru. İçinde farklı ürünlerde mevcut. Umarım beğenirsiniz. Hepinize iyi eğlenceler diliyoruz. “ ifadelerini kullandı.
Kırklareli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Bekar’ın konuşmasının ardından kursiyer kadınlar tüm yıl boyunca ürettikleri ürünleri defileye katılan izleyiciler için podyumda sergilediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol