Kadın Girişimciler bilgilendirildi

Kırklareli Ticaret Borsasında “Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı” tarafından Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Network’ü toplantısı yapıldı.

Dün Kırklareli Ticaret Borsası Toplantı Salonunda saat 10.30’da Türkiye Kadın Girişimciler Fiziki Network Programı gerçekleştirildi.
Kadın ve genç girişimcilere ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, desteklerden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek, rekabet avantajı sağlayabilecekleri sektörleri tespit etmek, bu sayede de uluslar arası rekabetçiliklerini ve e-ihracattan aldıkları payı artırabilmek amacıyla eğitimler vermek misyonu ile oluşturulan Ticaret Bakanlığı’nın İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde kadın girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak şekilde, kadın girişimcilere yönelik fiziki bir network kurmak amacıyla “Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı” tarafından Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Network’ü toplantısı yapıldı.
Toplantıya AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, kurum müdürleri ve kadın girişimciler iştirak ettiler. Eğitim, Ticaret Bakanlığı Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Dairesi Başkanlığı Ticaret Uzmanı G.Zeynep Pekpak tarafından verildi. Program saat 12.30’da soru-cevap bölümü ile son buldu.



Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol