"Kaçamak Ya Da Kaçamamak"

Kırklareli Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ahmet Çevik Tiyatrosunun hazırladığı "Kaçamak Ya Da Kaçamamak" oyunu sahnelendi. Vatandaşların yoğun katılımıyla gösterimi yapılan oyun kahkaha dolu izleyenlere dakikalar yaşattı.

Ahmet Çevik Tiyatrosu Oyuncuları yeni sezon oyunları olan "Kaçamak Ya Da Kaçamamak" ilk gösterimi ile Kırklarelili tiyatro severlerle buluştu. Deniz Nida Şener tarafından kaleme alınan oyunun yönetmenliğini Can Törtop yaptı. Oyuncu kadrosunda ise; Ahmet Çevik, Şebnem Schaeffer, Murat Gören, Yelda Alp ve Cengiz Güleryüz yer alıyor.
Oyunun konusu
"Kaçamak ya da Kaçamamak” çapkın bir kocanın macera dolu hikayesini konu alıyor. Karısının bir haftalık seyahatini fırsat bilip çapkınlığa çıkan Bora, kendisini hiç beklemediği olayların içinde bulur. Düştüğü zor durumdan kurtulmaya çalıştıkça da işler daha da karmaşık bir hal alır. Tiyatronun kurucusu sanatçı Ahmet Çevik, oyunda seyircinin çok eğleneceğini ve gülmekten bitap düşeceğini belirtiyor. Çevik, oyunda güncel olaylardan esinlenildiğini, renkli ve komik bir olaylar kurgusunun ortaya çıkarıldığını da vurguluyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol