KTSO’dan 700 Aileye Gıda Yardımı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Ramazan ayında 700 aileye gıda yardımında bulunduklarını bildirdi. Ilık, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere gönderdiği 700 adet Gıda Yardımı’nı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmanın manevi hazzını yaşıyoruz” dedi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzattı.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmek istedik. Her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere gönderdiği 700 adet Gıda Yardımı’nı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmanın manevi hazzını yaşıyoruz. Yaptığımız yardımlar, Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Mübarek Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi ailelerimizi az da olsa sevindirmemizde emeği geçen Odamızın değerli üyelerine ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne çok teşekkür ederiz” dedi. (E.Yıldırım)



Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol