KTSO Yönetimi Ticaret Bakanlığı’nı ziyaret etti

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, KTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser, KTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Bıyıklı ile Ahmet Eroğlu, Ticaret Bakanı Danışmanı Murat Mercan’ı makamında ziyarette bulundu.

KTSO Başkanı Soner Ilık, oda yönetimi olarak Kırklareli’ndeki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan KTSO Başkanı Soner Ilık; “Ankara’ya gerçekleştirdiğimiz ziyaret kapsamında Ticaret Bakanı Danışmanı Murat Mercan’ı makamında ziyaret ederek Kırklarelili hemşehrilerimizin selamlarını ilettik. Bölgemiz ve Kırklareli’miz ile ilgili çeşitli konularda sohbetlerde bulunarak, görüş alışverişinde bulunduk” dedi.
Gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı KTSO Başkanı Soner Ilık ile beraberindekilere teşekkür eden Ticaret Bakanı Danışmanı Murat Mercan, Oda ile yapılacak olan her türlü çalışmaya katkı vermeye hazır olduklarını ifade etti.
(G. Gökçen)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol