KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık

“Eşsiz değerleri ile bölgemiz ve ilimizin turizm yönünden geliştirilmesi için üzerimize düşeni yapacağız”
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan “Turizm Haftası” dolayısıyla açıklamada bulumdu.
Sahip olduğu eşsiz değerler ile bölgemiz ve ilimizin turizm yönünden geliştirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten KTSO Yönetim Kurulu Başkanı ılık, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:
 “Toplumumuzda “Turizm” konusunda farkındalığı artırmak, iç ve dış turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacı ile her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında “Dünya Turizm Haftası” kutlanmaktadır.
Turizm; ulusal ve uluslararası düzeyde kazandığı boyutla yatırımları ve iş hacmini geliştiren, gelir oluşturan, döviz sağlayan, istihdam alanları açan, sosyal ve kültürel hayatı etkileyen, toplumsal ve insancıl fonksiyonları olan bir nitelik kazanmıştır. Bu nitelik dünyada turizme yönelik ulusal ilgiyi artırmış ve turizmden beklentileri olan ülkeleri bu endüstrinin geliştirilmesine yöneltmiştir.
Turizm Haftası’ndaki kutlamalar Turizm Sektörü’nün ülke ekonomisindeki öneminin vurgulanması ve ülkemizin dış ülkelerdeki olumlu imajının sağlanması için, yurttaşlarımıza ve turizm sektörüyle yakın ilişkisi olan tüm halkımıza turizm bilincinin pekiştirilmesi bakımından büyük önem ve ehemmiyet arz etmektedir.
Eşsiz doğal güzellikleri, tarihi yapıları, yöresel lezzetleri ve temiz havası ile avantajlı bir konuma sahip olan bölgemizin ve ilimizin turizm yönünden geliştirilmesine dair çalışmalarda üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız.
Başta Turizm Sektörü’nde faaliyet gösteren üyelerimiz olmak üzere, hizmet veren tüm kurum ve
kuruluşlarımız ile sektör çalışanlarının ve vatandaşlarımızın “15-22 Nisan Dünya Turizm Haftası”nı kutluyorum” dedi. (KTSO)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol