KTSO Yeni Hizmet Binası Yükselmeye Devam Ediyor

KTSO Başkanı Soner Ilık, Oda’nın devam eden yeni hizmet binası inşaatını yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Serkan Keser ile birlikte inşaatı gezen Ilık, ““İlimiz sanayisine yapılan yatırımlar ile ticaret hacmi her geçen gün büyüyen ve buna bağlı olarak artan üye sayımız ile görev ve sorumluluğumuz da arttı. Artan bu sorumluluğumuz kapsamında üyelerimize ve Kırklareli halkımıza daha iyi ve verimli hizmet verebilmek için yeni hizmet binamızın projesini hayata geçirdik” dedi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser odanın yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.
“Yeni hizmet binamızdaki
çalışmalar hızlı bir şekilde
devam ediyor”
Yeni hizmet binasındaki inşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “İlimiz sanayisine yapılan yatırımlar ile ticaret hacmi her geçen gün büyüyen ve buna bağlı olarak artan üye sayımız ile görev ve sorumluluğumuz da arttı. Artan bu sorumluluğumuz kapsamında üyelerimize ve Kırklareli halkımıza daha iyi ve verimli hizmet verebilmek için yeni hizmet binamızın projesini hayata geçirdik. Hızlı bir şekilde inşaat çalışmaları devam eden yeni hizmet binamızı inceleyerek, firma yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte 5 katlı, 3 bin metrekare kullanım alanına sahip modern bir hizmet binasını ilimize ve üyelerimize kazandırmış olacağız. Kırklareli’ne yakışan modern, üyelerimizin ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap verebilecek donanıma sahip yeni hizmet binamızı yapmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni hizmet binamızın şimdiden ilimize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol