KTSO Üyelerine İndirimli Tarife

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri, Aka Turizm’e ait tesislerden %15 İndirimli yararlanabilecek.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Aka Turizm ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mustafa Yüceler tarafından imzalanan Anlaşma Protokolü ile Aka Turizm’e ait tesislerden, oda üyeleri ile 1. derece yakınları %15 İndirimli yararlanabilecek.
Gerçekleştirilen imza töreninde açıklamada bulunan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık şunları kaydetti:
“Demirköy İlçemize bağlı İğneada Beldemizde faaliyet göstermekte olan odamız üyesi Aka Turizm ve Ticaret A.Ş.’nin değerli sahibi Ahmet Mustafa Yüceler, ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor zamanda yanımızda olarak gerekli hassasiyeti gösterdi. Kendileri ile imzaladığımız protokol kapsamında;
İğneada Resort Otel&Spa, Tarihi Fransız Deniz Feneri, Kırklareli Konak Otel ve Tesisleri, Aqua Beach Club ile Yelken Otel Camping tesislerinden, odamıza ait Üye Kimlik Kartı’nı ibraz eden üyelerimiz ile 1. derece yakınları 2021-2022 yıllarında %15 İndirimli olarak yararlanabilecek. Aka Turizm ve Ticaret A.Ş.’nin değerli sahibi Ahmet Mustafa Yüceler’e; yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve oda üyelerimiz adına çok teşekkür ederim.”( Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası) 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol