KTSO, Limanköy Su Ürünleri Kooperatifi Yönetimi’ni ağırladı

Gerçekleştirilen ziyarette açıklamada bulunanLimanköy Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Metin; “Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzda üyelerimizin büyük teveccühü ile rakipsiz olarak girdiğimiz seçimlerde güven tazeleyerek tekrardan yönetime seçildik. 1992 yılında üyelerimizin haklarını korumak için kurulan kooperatifimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada üyelerimizin sesi olmaya devam edecektir.
Su Ürünleri Kooperatifleri hemen hemen dünyanın her ülkesinde mevcuttur. Bu kooperatifler Deniz ve İçsuBalıkçılığı’ndaolduğu gibi su ürünleri yetiştiriciliğinde de aktiftir ve gerek küçük ölçekli balıkçılığın gerekse büyük ölçekli balıkçılığın sürdürülebilirliğinde önemli etkileri vardır. Yapılacak olan çalışmalarla; su ürünleri kooperatiflerinin mevcut durumu, amaç, işleyiş ve avantajlarının yanı sıra, kooperatifçilik hakkında temel bilgileri ve kooperatifçiliğin tarihsel gelişimini ele alınmalıdır. Kooperatiflerin, balıkçılar ve balıkçılık yönetimi için önemi ortaya konulmalıdır” dedi.
Rakipsiz olarak tek aday olarak girdiği seçimlerde üyelerinin teveccühü ile tekrardan göreve seçilen Limanköy Su Ürünleri Kooperatifi’nin yönetimini tebrik eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, üyelerinin yararına hayırlı hizmetler yapacaklarına inandığını ifade ederek, başarılar diledi. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol