KTSO, Cumhur İttifakı’nın Başkan Adayı Derya Bulut’u ağırladı

Cumhur İttifakı’nın Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, MHP MYK Üyeleri Musa Küçük ile Selami Şişman, MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Niyazi Çalışkan, AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, MHP Kadın Kolları Başkanı Sedef Özdağ, AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ile MHP ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nı ziyaret etti.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyeleri Musa Küçük ile Selami Şişman, MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Niyazi Çalışkan, AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, MHP Kadın Kolları Başkanı Sedef Özdağ, AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ile MHP ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanlığı’nı ziyaret etti.
21 Şubat 2019 Perşembe günü saat 13.00’te gerçekleştirilen ziyarette; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık,Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri misafirlerini kapıda karşıladı.
Samimi ve hoşsohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretteKırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık Oda olarak bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler vererek, toplumun her kesiminden bu yaptıkları çalışmalara destek beklediklerini söyledi. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut’a Türk Bayrağı Rozeti taktı. (KTSO)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol