KTSO Başkanlarından Vali Ekici’ye “Hayırlı Olsun” ziyareti

Kırklareli Valisi Birol Ekici’nin göreve başlamasının ardından gerçekleştirilen “hayırlı olsun” ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda son olarak Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail hakkı Özsan, Vali Birol Ekici’yi makamında ziyaret etti. “Hayırlı olsun” dileklerini sundu. 

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Kırklareli Valisi Birol Ekici’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.
Kırklareli Valisi Birol Ekici’yi tebrik ederek, görevinde başarılar dileyen KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli’de istihdamın artırılarak ekonominin canlanması için gece gündüz demeden çalıştıklarını, Oda olarak bugüne kadar yaptıkları ve önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade eden Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’a teşekkür etti. Sivil toplum örgütlerinin önemini bildiklerini bu sebeple her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çeşitli çalışmalar yapabileceklerini ifade etti. (T.Öznur Tamtürk)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol