KTSO Başkanları Ilık ve Özsan’dan Malatya TSO ile Elazığ TSO’ya “Geçmiş olsun” ziyareti

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan 30 Ocak 2020 Perşembe günü gerçekleştirilen geçmiş olsun ziyaretlerinin ilkini Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’na yaptılar. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu kendilerini ziyaret ederek vermiş oldukları desteklerinden dolayı Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’a teşekkür etti. 

Ziyarette; Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Abbas Karaduman, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ömer Dinç ve Mahmut Boyraz’da yer aldı. KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan tarafından gerçekleştirilen geçmiş olsun ziyaretlerinin ikinci durağı, deprem felaketinden en çok etkilenen Elazığ İli’nin Ticaret ve Sanayi Odası oldu. KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Tavuş ve Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Özdemir tarafından ağırlandı. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’da yer aldı. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan zor günlerinde kendilerini ziyaret ederek, yalnız olmadıklarını hissettirdiklerinden dolayı KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’ın şahsında tüm Kırklarelililere teşekkürlerini iletti.
“Sizlerin acısı, bizlerin acısıdır”
Gerçekleştirilen geçmiş olsun ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan KTSO Başkanı Soner Ilık, Malatya ve Elazığ’da meydana gelen deprem felaketinde kaybedilen vatandaşlarımızın acısını derinden hissettiklerini ifade ederek; “Kaybettiklerimizin acısı yüreğimizi yakmıştır. Milletimize geçmiş olsun diyor, kaybettiklerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyor, yaralananlara acil şifalar temenni ediyoruz. Ülkemizin tüm kurumları ve vatandaşları, bu felakette bir dayanışma içinde oldu. Milletimiz, yaraların sarılması, acıların paylaşılması hususunda büyük hassasiyet gösterdi. Zaten millet olmanın gereği de budur. Dayanışmaya, duaya, itidale, sabır ve yardımlaşmaya, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. Zor günlerde hep beraber el ele vererek, yan yana olmalıyız. Depremzedelerin yanların da olduğumuzu, acılarını paylaştığımızı göstermek için Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Yardım Kampanyası düzenledik. Bu kampanya kapsamında toplanan yardım malzemelerinin yer aldığı Yardım Tırımız bölgeye ulaştı. Buradaki görevliler tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtımı yapıldı. Yardımlarımız devam edecek. Elimizden geldiği kadarıyla depremzedelerimizin yaralarını sarmaya çalışacağız. Allah böyle felaketleri bir daha göstermesin. Üstümüze ne düşüyorsa yapmaya da hazırız. Felaketlere teslim olmak, karamsarlığa boyun eğmek, bu büyük milletin fıtratına aykırıdır. Türkiye her zorluğu aşmaya muktedirdir. Allah’ın izniyle bu felaketin üstesinden el birliğiyle, güç birliğiyle gelinecektir. Çünkü biz hep birlikte Türkiye’yiz. Allah tekrarından ve beterinden saklasın. Rabbim her türlü felaket ve musibetten milletimizi ve Türkiye’yi korusun” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol