KTSO Başkanları Ilık ve Özsan mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, talep ve isteklerini dinledi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İ. Hakkı Özsan Kırklareli merkez ilçenin mahalle muhtarlarını ziyaret ettiler. 

Yapılan ziyarette muhtarlarla Covid-19 Salgını tedbirleri kapsamında mahalle sakinlerinin istek ve talepleri hakkında görüş alışverişinde bulunarak, muhtarların şahsında tüm mahalle sakinlerinin Ramazan Ayı’nı kutladılar.
* KTSO Başkanı Ilık; “Muhtarlarımız devletimiz ile milletimiz arasında önemli bir görev üstlenmektedir”
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık yaptığı ziyaretlerinde muhtarlarımızın devletimiz ile milletimiz arasında önemli bir görev üstlendiğini belirterek; “Muhtarlık müessesesi; demokrasimizin, yönetim sistemimizin, kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın en önemli yapı taşlarından biridir.
Muhtarlarımız, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler.
Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde muhtarlarımız ile tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 Salgını konusunda alınan tedbirler hakkında görüşmelerde bulunduk. Muhtarlarımız ziyaretlerimizde bizlere mahalle sakinlerimizin istek ve taleplerini ilettiler.
Bizlerde sivil toplum kuruluşları olarak üzerimize düşen her türlü görevi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yapacağımızı ifade ettik. Aynı zamanda ziyaretimizde muhtarlarımız nezdinde tüm mahalle sakinlerimizin Ramazan aylarını kutlayarak, hayırlısı ile Ramazan Bayramı’na ulaşmalarını temenni ettik” dedi.
* Mahalle muhtarları KTSO Başkanları Ilık ve Özsan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler
Gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnun kaldıklarını belirten; Karacaibrahim Mahallesi Muhtarı Cengiz Işık, Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım, Akalar Mahallesi Muhtarı Hakan Ediş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Zafer Balcı, Atatürk Mahallesi Muhtarı Osman Özkılıç, Yayla Mahallesi Muhtarı Erkan Kısa, Demirtaş Mahallesi Muhtarı Serdar Kocabalta, Bademlik Mahallesi Muhtarı Gürsel Yılmaz, Karakaş Mahallesi Muhtarı Esra Mağıltaş, Kocahıdır Mahallesi Muhtarı Celil Tezeren, Pınar Mahallesi Muhtarı Nevzat Demir, İstasyon Mahallesi Muhtarı Naide Şanslı Özdemir ve Karahıdır Mahallesi Muhtarı Reşat Vardar, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İ. Hakkı Özsan’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler. (KTSO)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol