KTSO Başkanları, Trafik Okulunu gezdi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Atatürk Mahallesi’nde yapılan “Kırklareli Trafik Eğitim ve Uygulama Okulu”nu gezdi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Kırklareli Merkez İlçe Atatürk Mahallesi’nde yapılan “Kırklareli Trafik Eğitim ve Uygulama Okulu”nu gezerek, Atatürk Mahallesi Muhtarı Osman Özkılıç’tan bilgiler aldı.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık yaptığı açıklamasında; “Kırklareli Trafik Eğitim ve Uygulama Okulu tamamlanarak faaliyete geçmesiyle birlikte zaman zaman çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza burada trafik eğitimi veriliyor. Trafik kurallarına daha duyarlı ve bu kuralların uygulamaya geçirilebilmesinde teorik ve pratik alanda önemli bir eğitim merkezi görevini yerine getiriyor. Bu merkezin ilimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. (T.Öznur Tamtürk)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol