KTSO Başkanı Ilık, TOGG’un Banttan İniş Törenine Katıldı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “Türkiye'nin İlk Yerli Otomobili TOGG’un Banttan İniş Töreni”ne katıldı. Böylesine tarihi bir güne şahit etmekten dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Ilık, “Yerli Otomobil Fabrikamız ülkemiz ekonomimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve birçok davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen, “Türkiye'nin İlk Yerli Otomobili TOGG’un Banttan İniş Töreni”ne katıldı.
Böylesine tarihi bir güne şahit etmekten dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık şunları kaydetti:
“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun daveti ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın önderliğinde gerçekleştirilen “Türkiye'nin İlk Yerli Otomobili TOGG’un Banttan İniş Töreni”ne katıldım. TOGG’un Gemlik Üretim Kampüsü’ndeki seri üretime başladığı tarihi güne katılarak, TOGG’un seri üretimi için hazırlanan aracın banttan inişine tanıklık etmekten dolayı çok mutlu ve gururluyum. Yerli Otomobil Fabrikamız ülkemiz ekonomimize hayırlı uğurlu olsun.” (N.Şensöz)



Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol