KTSO Başkanı Soner Ilık, “Ege ve Marmara Bölgesi Oda/Borsa Başkanları ile İstişare Toplantısı”na katıldı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, başkanlığında video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen “Ege ve Marmara Bölgesi Oda/Borsa Başkanları Toplantısı”na katıldı.

Gerçekleştirilen toplantının çok olumlu ve verimli geçtiğini ifade eden KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen “Ege ve Marmara Bölgesi Oda/Borsa Başkanları Toplantısı”na katılarak, Bölge Oda/Borsa Başkanları ile istişarelerde bulunduk.
Toplantıda üyelerimizden gelen talep ve çözüm önerilerimizi Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletip, ivedi olarak çözülmesi için talepte bulundum. TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmasında Pandemi’nin başlangıcından bu yana tüm Oda/Borsa Başkanları’nın üyelerinin nabzını tuttuğunu, kendisinin de Bölge Oda ve Borsa Başkanları’ndan bilgi alarak Türk iş dünyasının sıkıntılarını ilgili makamlara aktardığını anlattı” dedi. (G. Ayyıldız)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol