KTSO, “Akreditasyon Sertifikası” yenilendi

2021 yılında yapılan Akreditasyon Denetimi’nden başarı ile geçen Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın yenilenen “Akreditasyon Sertifikası” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Oda Genel Sekreteri Fatma Merve Gelep’e takdim edildi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Oda Genel Sekreteri Fatma Merve Gelep, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde; Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ve TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz’un katılımıyla TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirilen “2022 Akreditasyon Sertifika Töreni”ne katıldı. 2021 yılında yapılan Akreditasyon Denetimi’nden başarı ile geçen Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın yenilenen “Akreditasyon Sertifikası” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Oda Genel Sekreteri Fatma Merve Gelep’e takdim edildi.
Ilık; “Bu başarı hepimizin özverili çalışmalarının sonucudur”
Oda hizmetlerini üst standartlara çıkarma noktasında göreve geldikleri günden itibaren yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Bu başarı sadece benim değil, Yönetim Kurulumuz, Meclis Üyelerimiz ve tüm oda personelimizin gösterdikleri özverili çalışmalarının sonucudur. Kendilerine teşekkür ediyorum. Odamızda üyelerimize sunduğumuz hizmetleri en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz. Denetleme sonucunda da bizleri bu sertifikaya layık gören herkese de teşekkür ederim” dedi.
“Oda ve Borsalarımız hizmet 
kalitesi anlamında, Londra, Paris, Berlin'deki Oda-Borsa 
seviyesine ulaştı”
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu törende yaptığı konuşmasında sertifikaların Oda ve Borsaların verdiği hizmetin bir belgesi olduğunu belirterek; “2021 yılında gerçekleştirilen Akreditasyon Denetim Süreci’ni başarıyla tamamlayan 150 Oda ve Borsamız düzenlediğimiz bu tören ile “Akreditasyon Sertifikası”nı alacak. Oda ve Borsa temsilcilerimizden bu belgelerini odalarının en güzel ve en görünen yerine asmalarını rica ediyorum. Dünya bir değişim ve dönüşümden geçiyor. TOBB ve Oda-Borsa camiası olarak bu değişim ve dönüşümün öncüsü olmak zorundayız. Akreditasyon sistemi sayesinde Oda ve Borsalarımız kendilerini geliştiriyor. Akredite Oda ve Borsalarımız 30’dan fazla ülkenin odaları ile proje yürütüyor. Girişimcilere en iyi şekilde hizmet üreten ve sunan merkezler haline geldiler. Oda ve Borsalarımız hizmet kalitesi anlamında; Londra’da, Paris’te ve Berlin’deki Oda-Borsaların seviyesine ulaştı. Tüm dünyaya sistemi ihraç edecek konuma geldi” dedi. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol