KLÜ’ye fuarlarda yoğun ilgi

Kırklareli Üniversitesi, Sakarya ve Kocaeli’de düzenlenen “Üniversite Tercih ve Kariyer Fuarı”nda üniversite adaylarıyla bir araya geldi. Türkiye genelinden birçok üniversitenin yer aldığı fuarda Kırklareli Üniversitesi standı büyük ilgi gördü.

Kırklareli Üniversitesi, 11 Ocak 2022 tarihinde Sakarya Sen Hotel’ de ve 13 Ocak 2022 tarihinde Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Üniversite Tercih ve Kariyer Fuarı”nda üniversite adaylarıyla bir araya geldi. Türkiye genelinden birçok üniversitenin yer aldığı fuarda Kırklareli Üniversitesi standı büyük ilgi gördü.Üniversiteli olma hayali kuran öğrencilerin, üniversiteleri daha yakından tanıma şansı bulduğu tanıtım etkinliğinde Kırklareli Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personelleri Öğr. Gör. Dr. Ezgi Zengin Demirbilek ile Öğr. Gör. Aslı Begüm Meriç temsil etti.
Kırklareli Üniversitesi fakülteleri, yüksekokulları, bölümleri, kontenjanları, bursları, barınma imkânları ve uluslararası değişim programlarının anlatıldığı fuarda, tanıtım materyalleri dağıtılarak öğrenciler bilgilendirildi. Kırklareli Üniversitesi’nin kampüs hayatı, akademik başarıları, sosyal tesisleri, öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri ile kariyer imkânları hakkında da yararlı bilgilerin aktarıldığı tanıtım organizasyonunda, Kırklareli Üniversitesi’nin yükseköğretimde doğru bir tercih olduğuna dikkat çekildi. (T.Öznur Tamtürk)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol