KLÜ'de Lisansüstü programlara öğrenci alınacak

Kırklareli Üniversitesi'nin Resmi İnternet sayfasında yayınlanan ilana göre, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü'ne Lisansüstü öğrenci alınacak. 

Fen Bilimleri Enstitüsü'nde Elektrik Elektronik Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Fizik, İnşaat Mühendisliği ve Kimya programlarında lisansüstü eğitim verilirken; Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Felsefe, Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği, Tarih, Turizm İşletmeciliği, İktisat, İşletme, Türk Dili ve Edebiyatı programlarına lisansüstü öğrenci alınacak. Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nde ise Çocuk Gelişimi, Halk Sağlığı ve Hemşirelik programları için lisansüstü eğitimine öğrenci alımı yapılacak.
Kırklareli Üniversitesi'nde söz konusu 3 enstitüde açılan lisansüstü eğitim programlarına öğrenciler, 20-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında başvuru yapabilecek. Mülakat sınavlarının 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacak olan lisansüstü programlara girmeye hak kazananların listesi 12 Ağustos 2015 tarihinde açıklanacak.
Açılan programlar için gerekli koşulları sağlayan öğrenciler, başvuru tarihleri içinde http://klubsis.klu.edu.tr/ adresinden "online olarak" yapabilecekler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol