KLÜ'de Güvenlik Tedbirleri toplantısı

Kırklareli Valisi Esengül Civelek'in Başkanlığı'nda, 06 Ekim 2015 Salı günü (dün) Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Binası Toplantı Salonunda "Güvenlik Tedbirleri Toplantısı" yapıldı.

İçişleri Bakanlığı'nın 2013/40 sayılı Genelgesi kapsamında 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde üniversiteler ile bunlara bağlı yüksek öğretim kurumlarında, öğrenci yurtlarında ve çevresinde meydana gelebilecek olaylara karşı, başta Kırklareli Üniversitesi olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket edilerek ilimizde daha güvenli bir eğitim-öğretim yılı geçirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda, öğrencilerin barınma ve ulaşım sorunları üzerinde değerlendirmeler yapıldı.
Kırklareli Valisi Esengül Civelek'in Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıya, KLÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, İl Jandarma Komutanı Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, Jandarma Albay Bahattin Yazar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Vekili Salim Alemdar, KYK İl Müdürü Musa Alan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Veli Şen katıldılar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol