KLÜ Tiyatro Kulübü sezona damga vurmaya hazırlanıyor

Her yıl yeni çalışmalarla başarılı etkinlikler gerçekleştiren ve Kırklareli Üniversitesi’nin adından çokça söz ettiren kulüplerinden tiyatro kulübü, bu yıl da yeni oyunlar sergilemek için çalışmalarını sürdürüyor. Gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle büyük beğeni toplayan kulüp, bu yıl da bünyesine kattığı yeni üyeleriyle adından söz ettirecek yeni etkinliklerin hazırlıklarını yapmaya başladı.
Bu sezon kapılarını erken açan kulüp geçtiğimiz haftalarda yeni üyelerin de katılımıyla genel toplantısını gerçekleştirdi.
Düzenlenen toplantıda Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü Sanat Yönetmeni Ali Can Karagülmez, kulübe yeni katılan üyeler için önceki sezon yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Karagülmez ayrıca 3 ay sürecek olan atölye çalışmaları esnasında ses ve diksiyon gibi konularda eğitimler verilerek yeni üyelerin de birer tiyatro oyuncusu olma yolunda ilerlemesini istediklerini ifade etti.
Ayrıca yapılan toplantıda Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü’nün sergileyeceği “Nihayet Bitti” adlı tiyatro oyunu ile ilgili de müjde verildi. Peter Turrini’nin yazdığı, Ali Can Karagülmez’in yönettiği ve oynadığı oyunda Batuhan Albayrak da yönetmen yardımcısı görevini sürdürecek.
“Nihayet Bitti” hakkında...
Hayatın zirvelerinde dolanmış, her istediğini elde etmiş bir genel yayın yönetmenini anlatıyor. Son 1000 saniye... 1000 saniyede anlatılanlarla yaşanacak tek perde, tek kişilik psikolojik bir dram öyküsü.
Başarılı sahne performansları ile izleyenleri kendine çeken KLÜ Tiyatro Kulübü, bu dönemde de birbirinden iddia oyunlarla izleyici karşısına çıkacak. Çeşitli gösterilerle Kırklareli’nde kültür – sanat faaliyetlerine damga vurmayı planlayan ekip, Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi’nde gösterilerini sergileyecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol