KLÜ Öğretim Elemanı ve Uzman Kadrosu için 3 Mayıs'ta sınav yapacak

Kırklareli Üniversitesi ihtiyacı olan Öğretim Elemanı ve Uzman Kadrosu için 3 Mayıs'ta Vize Meslek Yüksekokulu
Müdürlüğü'nde ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Dekanlığı'nda iki ayrı sınav gerçekleştirecek...

Kırklareli Üniversitesi 11-12 Nisan 2016 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı ön değerlendirme sonuçlarını duyurdu. Buna göre daha önce 11-12 Nisan 2016 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Kırklareli Üniversitesine alınacak Öğretim Görevlisi ve Uzman kadrolarına yapılan başvuruların "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca sınav jürisi tarafından değerlendirildiği belirtildi.
Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlendi. Sonuçlara Üniversite'nin web sitesindeki duyurular bölümündeki linkten yada Personel Daire Başkanlığı'nın web adresinden ulaşılabiliyor.
Duyuruya göre sınavlar, 03 Mayıs 2016 Salı günü saat 11.00'de Öğretim Görevlisi kadrosu için Vize Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'nde, Uzman kadrosu için ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı'nda yapılacağı açıklandı.
Öğretim elemanı için 9 adayın başvuruda bulunduğu bunlardan dördünün sınava girmeye hak kazandığı, Uzman kadrosu içinse 57 adayın başvuruda bulunduğu bunlardan ise 20'sinin yeterlilik gösterdiği öğrenildi.
Sınavlar yapılacağı adresler ise şöyle;
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Cumhuriyet Mahallesi, Kofçaz Yolu Kayalı Yerleşkesi, B Blok K:3 Kayalı Kampüsü / Kırklareli
Vize Meslek Yüksekokulu - Devlet Mahallesi 19. Cd. Spor Sk. No:33/A Vize/Kırklareli

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol