Jülide Başkur’a, “Büyük Jüri Ödülü”

“Kız Kardeşim Projesi” kapsamındaki “Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programı” finali yapıldı. Programın Kırklareli 1’ncisi Jülide Başkur, “Yerel Lezzet Yarışması”nın devamında yapılan “Büyük Jüri Seçimleri”nde 27 il arasında ilk 10’a girerek “Büyük Jüri Ödülü”nü kazandı.

Yaşadığı ilin yerel lezzetlerini ön plan çıkaran kadın girişimcilere destek olmak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Coca-Cola, İTÜ ve Habitat Derneği tarafından hayata geçirilen “Kız Kardeşim Projesi Yerel Lezzetler Hibe Programı” Finalleri İstanbul’da düzenlendi.
“Kız Kardeşim Projesi”adı altındaki Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programı Kırklareli 1’ncisi, Kırklareli’nin özel mekanlarından Gusto Celepoğlu Konağı’nın kurucusu ve emektar aşçısı, aynı zamanda Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Üyesi Jülide Başkur “Yerel Lezzet Yarışması”nın devamında yapılan“Büyük Jüri Seçimleri”nde İstanbul’da şehrimizi en iyi şekilde temsil edip, 27 İl arasında ilk 10’a girerek “Büyük Jüri Ödülü”nü kazandı.
“Meclis Üyemiz Jülide Başkur bizleri gururlandırdı”
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Meclis Üyesi Jülide Başkur’u aldığı ödülden dolayı tebrik ederek;“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği, İTÜ ve Coca-Cola ortaklığında gerçekleştirilen“Kız Kardeşim Projesi Yerel Lezzetler Hibe Programı”nda,Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odasıolarak yer almaktan büyük gurur ve onur duyduk. Gusto Celepoğlu Konağı’nın sahibesi ve Meclis Üyemiz Jülide Başkur aldığı ödül ile bizleri gururlandırdı. Jülide hanıma, Kırklareli’ne ve odamıza yaşattığı bu başarısından dolayı çok teşekkür ederiz. Yolun hep açık olsun” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol