Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu imal ve ticaretini yapan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan ikisi tutuklandı. 

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçunu işleyen şüphelilerin tespit edilerek yakalanması için, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde başlatılan çalışmalar sonuç veriyor.
Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle;
“Planlı faaliyet kapsamında, soruşturmanın başlangıcından itibaren şüphelilerin Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçunu işledikleri tespit edilmiş, ara yakalamada; (2) adet sentetik hap ve (2.44) Gram (Skunk) uyuşturucu madde ele geçirilmiş, olayla ilgili (1) şahıs hakkında “Kullanmak için Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etme veya Bulundurmak” suçundan işlem yapılmıştır.
Ayrıca operasyon sürecinde şüphelilerin başka şahıslarla müştereken “Hırsızlık” ve “Gümrük Kanununa Muhalefet” suçunu işledikleri tespit edilmiştir. Söz konusu suçlarda ele geçirilen; (1) adet çapa motoru ve (20) kg. demir tel sahibine, (1) adet Bulgaristan plakalı araç Dereköy Gümrük Müdürlüğüne teslim edilmiştir.
Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 09 Temmuz 2019 tarihinde saat 06.00’dan itibaren Lüleburgaz içesinde eş zamanlı yapılan operasyon sonucunda M.K, S.O, A.Z isimli (3) şüpheli yakalanmış, şüphelilere ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada; (3) adet cep telefonu, (3) adet sim kartı ele geçirilmiştir.
10 Temmuz 2019 günü adli makamlara sevk edilen şüphelilerden (2)’si tutuklanmış, (1)’i serbest bırakılmıştır.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. uyan millet olanlara uyan 12 Temmuz 2019 Cuma 17:09:03

    Sevsinler sizleri ey dokunulmazlara her nedense dokunamayan asayiş güçleri ve dünya dolusu tebrikler ki kimbilir ne olağanüstü hazırlıklar ve pink petervari hafiyane takip ve pusu sonucu 2 Hap ve 25g esrar yakalayıp bu bapda dünya gırgır tarihine geçip madalyalara dahi layık oldunuz işbu gülmekten gözyaşartan başarınızla!