Jandarmada terfi ve atamalar

Jandarma Genel Komutanlığı Atama, Terfi ve Emeklilik Kararları Resmi Gazete’de yayınlandı. Bu kapsamda Kırklareli İl Jandarma Komutanı Uğur Özmen Tuğgeneralliğe terfi ederek Bornova Jandarma Komando Tugay Komutanlığına, Kırklareli İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kıdemli Albay Ali Naci Binici Yalova İl Jandarma Komutanlığına, Gaziantep İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kıdemli Albay Cemalettin Akyüz de Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı’na atandı. Terfi ve emeklilik kararları, 30 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olacak. 

Jandarma Genel Komutanlığı atama, terfi ve emeklilik kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile 13 Ağustos tarih ve 31922 sayılı Resmi Gazete’de yayınlandı. Alınan kararlara göre 11 general emekliliğe sevk edilirken 32 general ve albay, bir üst rütbeye terfi edildi. 69 general ve albayın ise yeni görev yerleri belli oldu. Bu kapsamda Kırklareli İl Jandarma Komutanı Uğur Özmen Tuğgeneralliğe terfi ederek Bornova Jandarma Komando Tugay Komutanlığına, Kırklareli İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kıdemli Albay Ali Naci Binici Yalova İl Jandarma Komutanı olarak atandı. Gaziantep İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kıdemli Albay Cemalettin Akyüz de Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı’na atandı. Terfi ve emeklilik kararları, 30 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olacak.
Kırklareli Valisi Birol Ekici atanan komutanları tebrik etti
Kırklareli Valisi Birol Ekici’de bir mesaj yayımlayarak terfi eden ve atanan komutanları tebrik etti. Vali Ekici, “İlimizde göstermiş olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” paylaşımında bulundu. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol