“Huzur Köyü Avrupa’ya örnek olacak”

Millet İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerde gerçekleştirdiği toplantılardan birini de önceki akşam Karakaş Mahallesi’nde bir kahvehanede yapan Soykan, vatandaşlara projelerinden bahsetti. Kırklareli’ne hizmet için aday olduğunu ve gerçekleştireceği projelerden bazılarının sadece Türkiye değil Avrupa’ya örnek olacağını dile getiren Soykan, Kırklareli’nin seçimlerde küçük ölçekli ancak çıkacak sonuç itibariyle önemli bir il olduğunu vurguladı.

Seçim çalışmalarını sürdüren Millet İittifakı’nın Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, Karakaş Mahallesi’ndekiKardelen Kıraathanesi’nde vatandaşlarla buluştu. CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Parti yönetimi ile üyelerinin de katıldığı toplantıda Soykan, çok önemsediği için her toplantıda dile getirdiğini belirterek, “80 bin nüfuslu bir kent Kırklareli. Küçük ölçekli sayılabilir ama yerel seçimlerde bunun anlamı çok daha büyür. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti’ndeki tüm Atatürk’ü sevenler, laik, çağdaş, demokrat Türkiye’ye inananlar yerel seçim sonucunda Kırklareli’ye bakarlar. Orada ne olmuş diye. Orada eğer Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazandığını görürlerse mutlu olurlar. Sevinirler. Bayrak orada dalgalanmaya devam ediyor diye” dedi.
Bayrağın tekrar dalgalanması için vatandaşlardan tekrar destek isteyen Soykan, “Bu güçte sizin de katkınız olmasını diliyoruz. Geçen defaki seçimlere göre bir fark var. İYİ Partili arkadaşlarla saflarımızı sıklaştırdık. Onlar da Mustafa Kemal’e, çağdaş Türkiye Cumhuriyetine inanan arkadaşlar. Onlarla bu duruşumuzda daha tahkim olmuş hissediyoruz kendimizi. Bu yüzden alnımızın akıyla çıkacağız. Tekrar Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Kırklareli Belediyesi’ne dikeceğiz” diye konuştu.
Güzel hizmetler yapmak istiyoruz
Kırklareli’ne güzel hizmetler yapmak için yola çıktıklarını belirten Soykan, hazırladıkları projelerden de bahsetti. Tatil siteleri gibi geniş bir arazide, tek katlı evlerden oluşan, içinde revir ve doktorun hazır olduğu, tiyatro ve sinema salonlarının olduğu, hobi bahçelerinin bulunduğu Huzur Köyü gibi projelerinden bahseden Tuna, bunun Türkiye’ye ve Avrupa’ya örnek olacağını sözlerine ekledi. CHP’liler kahvehane toplantısının ardından kortej eşliğinde Karakaş Mahallesi’nde yürüyüş yaptı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol