Hüseyin Akoğlu Kırklarelispor'da

Nazilli Belediyespor'da forma giyen orta saha oyuncusu Hüseyin Akoğlu, 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Daha önce de Kırklarelispor forması ile top koşturan ve Şampiyonluk yaşayan başarılı futbolcu, 2015-2016 sezonunda yeşil beyazlı forma ile mücadele edecek olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu, yeni sezonda yeni başarılar için takım arkadaşlarıyla birlikte var gücüyle çalışacağını belirtti. 

Yeni sezonda güçlü rakipleri karşısında iyi sonuçlar elde edebilmek adına transfere ve çalışmalara ağırlık veren 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, Nazilli Belediyespor forması giyen Hüseyin Akoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz günlerde Kırklarelispor tesislerinde gerçekleşen imza töreninde, yeşil beyazlı formayı giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Akoğlu, transferiyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Kırklarelispor'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Geçmiş yıllarda da formasını giydiğim ve şampiyonluk yaşadığım bir kulüp. O günden bu güne yaptığı atılımlar, çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. İnşallah daha büyük başarılara takım arkadaşlarımla birlikte yeni sezonda imza atacağız. Ben yeniden Kırklarelispor'a gelmemde ön ayak olan başta kulüp başkanımız Volkan Can olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."
"Şampiyonluk yaşamak istiyorum"
"Burada takım arkadaşlarımla birlikte hocalarımızın nezaretinde yeni başarılara imza atmak istiyorum. Kırklarelispor gerçekten gelecek vadeden, güçlü bir takım. Kısa sürede yaşadığı yükseliş herkes tarafından biliniyor. Bu takımın bir parçası olmak beni çok mutlu ediyor. İnşallah Kırklarelispor forması ile büyük başarılara imza atacağız" dedi.
"Kırklarelisporumuza hayırlı olsun"
İmzaların atılmasının ardından sözü devralan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, yeni sezonda yaptıkları tüm transferlerin hem Kırklarelispor'a hem de Kırklareli'ye hayırlı olmasını dilediğini vurgulayarak; "Başarılı bir sezon için, başarılı isimlerden oluşan bir transfer listesini takımımıza kazandırdık. Hem geride kalan sezonlarda hem de kariyerleriyle adından sıkça söz ettirmeyi başarmış isimleri takımımıza kazandırdık. Bu isimlerden bir tanesi de Hüseyin Akoğlu oldu. Yaptığımız görüşmelerin olumlu neticelenmesi sonucunda kendisini yeşil beyazlı formayı giymeye ikna ettik. Kırklarelispor camiasına hayırlı, uğurlu olsun."
"İnançlarımızın karşılığını alacağız"
"Birçok kulüp bizim kulübümüz gibi zorlukların eşinden kurtularak kendilerine yeni bir yön çiziyorlar. Hepsi tırnaklarıyla kazıya kazıya geldikleri noktanın değerini bilerek var gücüyle mücadele ediyor. Biz de bu kulüplerden bir tanesiyiz. Bugüne kadar tüm zorluklara karşı dik durmaya çalıştık. Hiçbir zaman pes etmeden elimizden gelen her şeyinin en iyisini yapmaya gayret gösterdik. Şükürler olsun ki her seferinde bunun karşılığını aldık. Geride bıraktığımız sezonda da çok fazla sıkıntı yaşadık. Hem maddi hem manevi anlamda sırtımızdaki yük gerçekten ağırdı. Takım içindeki birlik beraberlik, taraftarımızın ve halkımızın desteği ile bu zor günleri de atlatarak yeni bir sayfa açtık. Dolayısıyla tüm bunları başarmışken, yeni sezonda daha yukarı tırmanmak adına canımızı dişimize takarak mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yeni sezon Kırklarelisporumuzun sezonu olacak" sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.
Hüseyin Akoğlu kimdir?
1 Temmuz 1986 İnegöl doğumlu olan Hüseyin Akoğlu, profesyonel futbol hayatına 2006-2007 sezonunda transfer olduğu 3. Lig takımı Bursa Merinosspor ile başladı. O sezon 7 maçta forma giyme şansını elde etti.
2007-2008 sezonunda ilk onbirdeki yerini garantileyen başarılı oyuncu, o sezon toplamda 25 maçta görev almayı başardı.
2008-2009 sezonunda İngeölspor'a transfer olan başarılı futbolcu, burada ilk sezonunda 29 maçta görev almayı başarmıştır. O sezon 3. Ligde mücadele eden İnegölspor'un Pursaklarspor ile oynadığı Play-off Final mücadelesinde de görev almış, maçı 1-0 İnegöspor kaybetmiştir.
2009-2010 sezonunda bir başka 3. Lig temsilcisi Orhangazispor'a transfer olan Akoğlu, ilk sezonunda Orhangazispor forması ile 29 maçta görev almayı başardı.
2010-2011 sezonunda temsilcimiz Kırklarelispor'a transfer olan futbolcu, yeşil beyazlı forma ile başarılı bir sezon geçirmiş ve 3. Lig 3. Grup'u 1. Sırada tamamlayan kadroda yer alarak şampiyonluk yaşadı. O sezon 31 maçta görev alan başarılı futbolcu, 2011-2012 sezonunda da 2. Ligde Kırklarelispor forması ile mücadele etti.
2012-2013 sezonunun ikinci yarısında Nazilli Belediyespor'a transfer olan Akoğlu, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonunda da Nazilli Belediyespor forması ile mücadele etti.
18 Ocak 2013 yılında Nazillispor'a transfer olan Hüseyin Akoğlu'nun 28 Nisan 2013 tarihinde Nazilli Şehir Stadyumu'nda oynanan Nazillispor - Polatlı Buğsaşspor karşılaşmasında akrep vuruşuyla attığı gol Fanatik, Ntv vb. ulusal haber sitelerinin yanı sıra The Guardian'a çıkarak dünya basınında yerini aldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol