Hoşgeldin Sehâ Mert bebek

Buket ve Fatih Bayır çiftinin üçüncü çocukları Sehâ Mert dünyaya gözlerini açtı. Aile bireyleri büyük mutluluk yaşarken, yeni bir yeğen sahibi olan gazetemiz sahibi
Öznur Tüzün de bu sevince ortak oldu…
Bayır ailesi dün mutluklarını üçüncü çocukları ile taçlandırdı. Önadım Gazetesi sahibesi Öznur Tüzün'ün de yeğeni olan, Buket Bayır hem eşi Fatih Bayır'a, hem kızları Efsânur ve Ervânur'a, hem de annesi Demet Tüzün Hüseyinoğlu'na, bir erkek çocuğu dünyaya getirerek eşi benzeri olmayan bir mutluluk yaşattı.
Dün Lüleburgaz'da bulunan Medikent Hastanesi'nde gerçekleşen doğum sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Saat 09.30'da dünyaya gözlerini açan minik Sehâ Bayır, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr.Dr. Serpil Durukan tarafından gerçekleşen başarılı operasyon sonucu doğdu. Bir kez daha baba olmanın sevincini yaşayan Fatih Bayır, yaptığı açıklamada başta doğumu gerçekleştiren Opr. Dr. Serpil Durukan olmak üzere, Başhekime, hastane yönetimine, sağlık personeline, kısacası tüm Medikent Hastanesi çalışanlarına teşekkür etti. Gazetemiz sahibi Tüzün de büyük bir mutluluk yaşadığını belirtirken, dünyaya "merhaba" diyen Sehâ Mert'e sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yaşam diledi. Bizler de gazetemiz olarak aynı temennileri paylaşıyor, Sehâ Mert'e uzun ve sağlıklı bir ömür diliyor, mutlu aileye ise "Allah bağışlasın" dileklerimizi sunuyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol