Hoşgeldin 2018

Kırklareli 2018 yılına coşkulu bir şekilde "Merhaba" dedi. Eğlence mekanları dolup taşarken, evlerde aileler sevdikleriyle birlikte oldukça sade bir biçimde yeni yılı karşıladılar. Bu arada Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi de yeni yıl dolayısıyla Huzurevi, Bakım Rehabilitasyon Merkezi, Polis Merkezi, Devlet Hastanesini ziyaret etti. Saatler gece yarını gösterirken ise Özgürlük ve Demokrasi Meydanında yüzlerce kişi 2018 yılına "Merhaba" dedi.

2017 yılını geride bıraktık ve yeni yıla "Merhaba" dedi. Tüm dünyada olduğu gibi Kırklareli de yeni yılı coşkulu bir şekilde karşıladı. Kırklareli'nin önde gelen eğlence mekanları hazırladıkları yılbaşı programları ile davetlilerine keyifli anlar yaşatırlarken, bazıları da aile ortamında evlerde sevdikleriyle televizyon izleyerek yeni yılı kutladılar.

“Hoş geldin yeni yıl”
Yeni yıla sevdikleri ile hoş geldin diyen vatandaşlar “Bu yıl iyi geçti. 2018 yılının da 2017 yılına göre daha iyi geçmesini diliyoruz. Ailemiz ile birlikte bizlerde herkes gibi Vilayet Meydanında yeni adıyla da Özgürlük ve Demokrasi meydanında yerimizi aldık. Fakat saatler 00:00’ı gösterdiğinde havai fişek beklerken havai fişek patlamadı. Belediyemizin daha önceden bizi bilgilendirmesi lazımdı. Fakat onlar bizi bilgilendirmedi ve biz çocuklarımızı bile uyutmayıp buraya geldik. Kırklareli Belediyesi uyumasın” dediler.
“Mutlu
yıllar”
Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi 31 Aralık Pazar günü İlimizde bulunan Rehabilitasyon Merkezi, Devlet Hastanesi, Huzurevi, Polis Merkezini yeni yıla saatler kala ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
Kutlamalar sırasında yeni yılda öğrencilere çok iş düştüğünü belirterek Vali Çiftçi “Özellikle öğrencilere çok iş düşüyor. Sadece şunu istiyorum; ne iş yaparsanız yapın sadece işinizi çok güzel yapın. Bu hepimiz için geçerli. Bunu yaptığımızda bu memleketin kalkınması için çok daha güzel olacak. Birliğimizi, beraberliğimizi bozmayalım. Herkesin bir fikri, görüşü olacak ama ülke birliği ve menfaati olduğu zaman hepimizin kenetlenmesi lazım. 2016 ve 2017 yılı, alçak darbe girişiminde bulunan FETÖ örgütüyle mücadele içinde geçti, 2018 yılı da bu şekilde geçecek.
Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki PKK terör örgütüyle mücadeleyi de sonuna kadar yürüteceğiz. Tek bir terör örgütü üyesi kalmaması için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
Lüleburgaz’da yeni yıl coşkusu
Lüleburgazlı vatandaşlar yeni yıla Kongre Meydanında Belediye tarafından düzenlenen “Grup Ayda Sevişenler” konseri ile girdi.
Lüleburgaz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında 31 Aralık 2017 Pazar gecesi saat 22.00’da düzenlenen etkinliğe binlerce vatandaş katıldı.
Etkinlikte üniversite öğrencilerinden oluşan “Grup Ayda Sevişenler” isimli müzik grubu konser verdi.
Geceye katılan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, tüm Lüleburgazlıların yeni yılını kutlarken, 2018’in herkese sağlık ve mutluluk getirmesini diledi. Onun dışında Lüleburgaz’da bulunan mekanlarda da eğlenceler düzenlendi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol