“Hizmetleriniz için teşekkürler Müdürüm”

25 Ekim 2016 tarihinde Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan ve ilimizin asayişinin sağlanmasında 3 yıllık süreçte başarılı işler çıkaran Erkin Adalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin Cuma günkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atandı. İlimizin yeni Emniyet Müdürü ise Seçkin Çengeloğlu oldu. Ekim 2016’dan beri ilimizde görev yapan Erkin Adalar’a yeni görevinde başarılar diliyor, Yeni Emniyet Müdürümüz Seçkin Çengeloğlu’na ise “hayırlısı olsun” temennilerimizi sunuyoruz. 

Ekim 2016’dan beri ilimizde görev yapan Erkin Adalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla gerçekleşen Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile ilimize veda ederek Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atandı.
Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi'ne göre boş olan 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken 49 ilin Emniyet Müdürü de değişti. Bu illerden 14'ünün Emniyet Müdürü, polis başmüfettişliğine getirildi.
Bu kapsamda Kırklareli İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanırken, Yozgat Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ilimizin yeni Emniyet Müdürü oldu.

Ekim 2016’dan beri ilimizde görev yapan Erkin Adalar’a yeni görevinde başarılar diliyor, Yeni Emniyet Müdürümüz Seçkin Çengeloğlu’na ise “hayırlısı olsun” temennilerimizi sunuyoruz.
Erkin Adalar
Erkin Adalar, 1971 yılında İzmir'de doğdu. 1991 yılında da Polis Akademisi'nden mezun olup, aynı yıl İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde Komiser Yardımcısı rütbesi ile göreve başladı. 1999-2002 yılları arasında Hollanda'da görev yaptı. 2002 yılında 2. Bölge Şark Hizmeti için Ağrı Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atandı.
Şark hizmetini tamamladıktan sonra 2005 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosunda göreve başladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde çeşitli şube, ilçe Müdürlüğü ve birimlerden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
25.10.2016 tarihli Resmi Gazetede Yayınlanan 2016/759 karar sayılı kararname ile Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Erkin Adalar, 20.09.2019 tarihli karar kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atandı. Adalar, evli ve üç çocuk babasıdır.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol