“Hızlandırılmış aşı uygulaması için hazırız”

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Gülay Sarıçam 50 yaş üzeri vatandaşlara aşılama uygulaması başladığını belirterek sırası gelen vatandaşları aşı olmaya davet etti.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü “Sağlık Bakanlığımızın belirlediği aşı uygulanacak grup sıralamasına göre Covid- 19 aşı çalışmamızı hızla sürdürüyoruz” dedi. Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Gülay Sarıçam yaptğı açıklamada; Bakanlığımız 50 yaş ve üzerine aşı programını açmış bulunmaktadır. 

Günde 2000’ine çıkacak kadar planlamamızı yaptık. Hızlandırılmış aşılamayı Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak kaldırabilecek kapasitedeyiz. Aşı ile ilgili altyapıda herhangi bir eksikliğimiz yoktur. Vatandaşlardan isteğimiz; aşılara güvenin sırası gelen aşısını yaptırsın ki bu hastalığı ülkemizden ve dünyadan tamamen kaldıralım. Sırası gelenler aşılanırsa daha az enfekte olacaklar, daha az bulaştıracaklar. Dolayısıyla normal hayata daha erken döneceğiz dedi.
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesine aşı yaptırmaya gelen vatandaşlardan Hasibe Ercan, Koronaya yakalanmadan aşımı olduğum için çok mutluyum. Devletimize bundan dolayı teşekkür ediyorum diyerek sırası gelen herkesi aşı olmaya davet etti.
(G. Ayyıldız)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol