Hızla yükseliyor

Kırklareli'nin yakından takip ettiği ve uzun süredir beklenen Kırklareli Atatürk Stadyumu bakım, onarım ve yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Yeni gelen alt yapı malzemeleri çalışmalarda endüstriyelleşen futbolun örneklerini göstermiş oldu. Gelen yeni malzemeler ile birlikte çalışmalar bir vites daha arttı

Endüstriyelleşen ve büyük bir pazar haline dönüşen futbol da yapılan yeni çalışmalar dikkat çekmeye ve yeni bir akım oluşturmaya devam ediyor.
Kırklarelispor da bu akımın içine girerek zamanın en iyi standartlarından birini oluşturmak için en önemlisi olan alt yapı çalışmalarına önem veriyor.
Geçtiğimiz günlerde döşenmesi için stada getirilen malzemelerin Kırklarelispor'un da yeni versiyonun gerisinde kalmadığının göstergesi olmuş durumda.
Son dönemde yapılan milyonlarca TL değerindeki yatırımlarla spor alanında büyük bir yol kat eden ilimiz Kırklareli, şekillenen stadyumun tamamlanması için gün sayıyor. Bakım onarım ve yenileme çalışmaları doğrultusunda çalışmaların devam ettiği Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda, sıfırdan yapılan tribünlerin birisinin büyük ölçüde tamamlanmasıyla birlikte, diğer tribün de şekillenmeye başladı.
Bununla birlikte zemin çalışmasına da başlayan yüklenici firma, Atatürk Stadyumu'nun çimini sermeye başladı.
Yaşanılan sıkıntıların geride kalmasıyla birlikte yeniden inşa edilen tribünlerin şekillenmesi, çimin serilmesi taraftarın ve halkın yüzünü güldürdü.
Üç sezondur çalışmaların devam ettiği Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda, yaklaşık 4 bin kişiyi misafir edecek olan tribünlerden biri bitme noktasına geldi.
Diğer tribünde de gözle görülür bir şekilde yükselme olunca, umutlar arttı. 8 Milyon TL'lik bir bütçe ile yenilenen stadın, yeni sezona yetiştirilmesi planlanıyor. Özellikle Kırklarelispor taraftarın yakından takip ettiği Atatürk Stadyumu'nun bakım, onarım ve yenileme çalışmalarındaki bu gelişmeler ise Kent vizyonu için büyük bir mücadele veren Kırklareli için büyük bir önem arz ediyor.
Zemin hazırlanıyor
Tribünlerin büyük ölçüde tamamlanmasıyla birlikte zemin hazırlıklarına başlayan yüklenici firma, Kırklareli Atatürk Stadyumu'nun çimini seriyor.
Taraftarın umutlarını daha da arttıran, yakından takip edilen bu gelişme, yeni zeminin yeni sezona yetişmesi bekleniyor.
Taraftarın "Kırklarelispor bu sezon evinde oynasın" sözleri ise, taraftarın takımını ne kadar özlediğini gözler önüne seriyor.
Bitime kısa bir süre kaldı
Kırklarelili vatandaşların da yakından takip ettiği stadyum hakkında düşüncelerini dile getiren bazı vatandaşlar; "Atatürk Stadyumu yeni projesiyle birlikte sadece futbola değil birçok branşa hizmet edecek.
Bu da Kırklareli'nin tüm spor dallarında yeni başarılar elde edebilmesine imkan sağlayacak. Gün geçtikçe büyüyen ilimizde, yıldız sporcuların yetişiyor olması, Kırklareli Kapalı Spor Salonu'nun yetmemesine sebebiyet veriyor fakat bu çalışmalar tamamlandığında sıkıntılar da ortadan kalkacaktır.
Bunun yanı sıra Kırklarelispor'un kendi seyircisi önünde, kendi evinde mücadele etmesi, rakiplerini burada ağırlaması demek, takım için büyük bir artı sağlayacaktır.
Çalışmalar bu hızla devam ederse, sezon bitmeden takımımızı kendi evinde mücadele ederken izleme fırsatı buluruz."diyerek çalışmaların biteceği günü iple çektiklerini belirttikleri açıklamalarında, Takımın üzerindeki düşüşün nedeni olarak sadece deplasmanları işaret ettiler.
Kırklarelispor
sahasına kavuşacak!
Zeminin yapım aşamasına girmesiyle birlikte en çok sevinen taraflardan biri olan Kırklarelispor, çalışmaları yakından takip ediyor. Taraftarın da biran olsun gözünü ayırmadığı stadyumda yaşanan yeni gelişmeler, yüzleri güldürüyor.
Kırklarelispor taraftarının özellikle takımlarını uzun bir aradan sonra yeniden izleyecek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, "Atatürk Stadyumu yeni projesiyle birlikte sadece futbola değil birçok branşa hizmet edecek. Bu da Kırklareli'nin tüm spor dallarında yeni başarılar elde edebilmesine imkan sağlayacak.
Gün geçtikçe büyüyen ilimizde, yıldız sporcuların yetişiyor olması, Kırklareli Kapalı Spor Salonu'nun yetmemesine sebebiyet veriyor fakat bu çalışmalar tamamlandığında sıkıntılar da ortadan kalkacaktır.
Bunun yanı sıra Kırklarelispor'un kendi seyircisi önünde, kendi evinde mücadele etmesi, rakiplerini burada ağırlaması demek, takım için büyük bir artı sağlayacaktır.
Çok uzun süredir takımımızdan, sahamızdan uzak olmamız bizleri fazlasıyla üzüyor. Takımımızın Lüleburgaz'da yalnız kalması, destek olamamak belki de başarısızlıkların en baş sebeplerinden birisidir. Bunların geride kalacak olması, takımımıza kavuşacak olmamız taraftarı çok mutlu etti. İnşallah yeşil beyaz atkılarımızı takıp, eski günlerde olduğu gibi takımımızı yine kendi evimizde izleyeceğiz" ifadelerine yer veren taraftar, sabırsızlandıklarının da altını çizdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol