Hisarcıklıoğlu’na kutlama

Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na ilk başkan olarak seçilen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu bir mesaj yayımlayarak tebrik eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, Hisarcıklıoğlu’nun bu görevinin ülkemiz adına hayırlı olmasını diledi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na seçilen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik ederek şunları kaydetti:
“Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgız Cumhuriyeti, Türkmenistan ve Özbekistan arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişmesine destek olmak amacıyla kurulan, Türk Ticaret ve Sanayi Odası / Türk Odalar Birliği 1. Genel Kurulu; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ev sahipliğinde, Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Keneşi) işbirliğinde İstanbul’da gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen Türk Ticaret ve Sanayi Odası / Türk Odalar Birliği 1. Genel Kurulu’nda Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na ilk Başkan olarak üst birliğimiz olanTürkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi.
Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na, üye ülkelerin önergesi ile ilk Başkan olarak seçilen TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu kutlar, bu görevin ülkemiz adına hayırlı olmasını dileriz.” (KTSO)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol