“Hisarcıklıoğlu, taleplerimize tercüman oldu”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 75. Genel Kurulu’na katılan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Üstbirliğimiz olan TOBB’un 75. Genel Kurulu ülkemize ve üyelerimize hayırlı olsun. En üst düzey devlet ve bürokrasi mensuplarının yer aldığı toplantıda Başkanımız Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmasında taleplerimize tercüman oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. 

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Başkan YardımcısıSerkan Keser, Yönetim Kurulu ÜyesiErtan Özbek, Meclis Başkan YardımcısıHalit Sucuoğlu, Meclis Katip ÜyeBurak Özlek, Meclis Üyeleri; Jülide Başkur, Şevket Başgelen, Atilla Akın, Günalp Ferit Kaya, Ahmet Eroğlu, Özcan Gümüş, Gürsel Tekdurmaz, KTSO Genel Sekreteri Fatma Merve Gelep veOda personeli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB)01-02 Mayıs 2019 tarihlerinde TOBB Başkanı RifatHisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakan ve üst düzey bürokrasi mensuplarının katılımı ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde (ETÜ) düzenlenen 75. Genel Kurulu'na katıldı. 02 Mayıs 2019 Perşembe günü düzenlenen 75. Genel Kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunup, TOBB’un faaliyetlerinin yer aldığı Film Gösterimi’nin ardından konuşan TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu ‘‘Birliğimiz Ebedi, Gündemimiz Ekonomi”temasına vurgu yaparak, iş dünyasının önümüzdeki süreçte gündemin ekonomi olmasını istediğini söyledi.
Başkan Hisarcıklıoğlu üyelerin istek ve
şikayetlerini dile getirdi
Başkan Hisarcıklıoğlu; “Sayın Cumhurbaşkanımızın icracı ve reformcu iş yapma tarzıyla ekonomide yeniden atılıma geçeceğimize inanıyoruz. Hiçbir engel, aşamayacağımız kadar büyük, hiçbir duvar yıkamayacağımız kadar güçlü değil. Gün, elbirliğiyle ayağa kalkıp koşma günü” ifadesini kullandı. Yaklaşık 1 senedir genel ve mahalli seçimlerle devam eden seçim sürecinin geride kaldığını hatırlatan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu; “Önümüzde 4 yıllık seçimsiz bir dönem var.
Bu fırsatı iyi değerlendirmeli, kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz. İstikrar sürsün, Türkiye reformlarla büyüsün” dedi. Başkan Hisarcıklıoğlu, ekonomiyi gündemin ilk maddesi yapma önerisinde bulunurken, rekabet gücünü artıracak yapısal reformları arka arkaya hayata geçirmek gerektiğini vurguladı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu; “Zira ekonomide atılacak çok adım yapılacak çok iş var. Hükümetimiz seçim öncesinde bunun sinyalini verdi. Seçimler geride kaldığına göre artık hızla harekete geçilmesini bekliyoruz” diye konuştu.
Başkan Ilık; “Bu sorunların çözülmesi ile
Türkiye Ekonomisi şaha kalkacaktır”
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 75. Genel Kurulu’na katılan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık yaptığı değerlendirmesinde; “En üst düzey devlet ve bürokrasi mensuplarının yer aldığı toplantıda Başkanımız Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmasında bizlerin taleplerine tercüman oldu. Bu istek ve şikayetler Türkiye genelindeki tüm Oda ve Borsalarımıza kayıtlı üyelerimizin talepleridir. Bu sorunların çözülmesi ile Türkiye Ekonomisi şaha kalkacaktır. Kendisine teşekkür ediyor, 75. Genel Kurulumuzun ülkemize ve üyelerimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi. (KTSO)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol