Hersek; “İYİ Parti aydınlık yarınların teminatıdır”

İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Hilmi Hersek, 20 Eylül tarihinde gerçekleşen İYİ Parti 2. Olağan Büyük Kurultayını değerlendirdi. Hersek açıklamasında; “Kongremizin sonuçlanmasından sonra seçilen tüm GİK üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. İYİ Parti; milletimizin yegane umudu ve aydınlık yarınlarının teminatıdır” dedi…

İYİ Parti 2. olağan büyük kurultayı, 20 Eylül 2020’de gerçekleştirildi. Kırklareli İl Başkanı Hilmi hersek, kurultayı değerlendirdiği bir basın açıklamasını kamuoyu ile paylaştı. Hersek açıklamasında şunları kaydetti;
“İYİ Parti 2. Olağan Büyük Kurultayı 20.09.2020 tarihinde pandemi koşullarına rağmen 1289 delege gibi çok büyük bir katılımla ve demokratik bir şölen şeklinde icra edilmiştir. Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER 1289 delegenin tamamını oyunu alarak tekrar seçilmiş güven tazelemiştir.

Kongremiz çarşaf liste usulü ile yapılmış genel başkanımız Sn. Meral Akşener kongre divanına yüz kişilik bir anahtar liste vermiş bunun haricinde üst kurul delegelerimiz ve delege olmayan partililerimiz kongrede aday olma hakkını kazanmışlardır. 200'e yakın aday arasından delegelerimiz 50 asil 25 yedek GİK üyesi seçmiştir. Genel başkanımız Sn. Meral Akşener kendisi de dahil olmak üzere kimsenin parti kurumsal kimliğinin üzerinde olmadığını herkesin parti çatısı altında olduğunu önemle hatırlatmıştır.
Kongremizin sonuçlanmasından sonra seçilen tüm GİK üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. İYİ Parti; milletimizin yegane umudu ve aydınlık yarınlarının teminatıdır. Demokratik oluşumlarda, parti için demokrasi yarışlarında elbette ki seçimden arzu edilen neticeyi elde etmek kadar edememek de vardır.
Genel İdare Kuruluna aday olan herbir partilimiz bizim için çok kıymetlidir. GİK üyesi olamayan herbir adaylarımızada bundan sonraki parti içi çalışmalarında başarılar diliyorum. İYİ Partimizin kongreden güçlenerek çıkmış olması ayrıca bizleri son derece memnum .
Bu düşüncelerle Millet Bizi Çağırıyor sloganı ile gerçekleştirdiğimiz 2. Olağan büyük kongremizin partimizin iktidarına, milletimizin umudu genel başkanımız Sn. Meral Akşener'in cumhurbaşkanlığına vesile olmasını diliyor, saygılar sunuyorum.”




Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. tek farkınız tabelanız 28 Eylül 2020 Pazartesi 22:29:35

    Her seçimde değişik bir partiye oy veren Mark Twain: " Hay ellerim kırılaydı yine yanlış partiye oyumu verdim."