“Her zaman olduğu gibi tüm gücümüzü ülkemizin kalkınması ve milletimizin refahı için harcayacağız”

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi 2017 yılını geride bırakmamıza, 2018'i coşkuyla karşılamamıza az bir süre kala tüm Kırklarelililerin yeni yılını kutlayan bir mesaj yayımladı. Çiftçi mesajında;
"Bir olarak, beraber olarak, kardeş olarak; karşımıza çıkan badireler karşısında kenetlendik, kucaklaştık, kardeşlik hukuku
içinde sorunlarımıza çözümler ürettik. Ülke olarak, bundan sonra da her zaman olduğu gibi enerjimizi ve tüm gücümüzü ülkemizin kalkınması ve milletimizin refahı için harcayacağız" dedi...
Yarın gece yarısı 2017 yılını geride bırakacağız ve umutla yeni yılı karşılayacağız. Bu kapsamda2018 yılını karşılamaya az bir süre kala Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Çiftçi mesajında şu sözlerle başladı;  "Değerli Hemşerilerim; 2017 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. 

Öncelikle 2018 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile teşkil etmesini tüm içtenliğimle diliyorum. Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesi; güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olması, gönülden temennimizdir."
"Geride bıraktığımız 2017 yılını, geleceğe ilişkin umutlarımızı artıran, millet olmanın verdiği azim ve birliktelik ile zorlukları hep birlikte nasıl aştığımızı ve aşmaya da devam edeceğimizi gösteren bir yıl olarak değerlendiriyoruz" diyen Vali Çiftçi mesajına şöyle
devam etti; "Bir olarak, beraber olarak, kardeş olarak; karşımıza çıkan badireler karşısında kenetlendik, kucaklaştık, kardeşlik hukuku içinde sorunlarımıza çözümler ürettik. Ülke olarak, bundan sonrada her zaman olduğu gibi enerjimizi ve tüm gücümüzü ülkemizin kalkınması ve milletimizin refahı için harcayacağız.
Bu yüce millet, birlik içinde olduğu müddetçe, önüne koyduğu her hedefe mutlaka ulaşacaktır. Tarihimiz, bunun güzel örnekleriyle doludur. Ecdadımız gibi tarih boyunca, nasıl yılmadan, yıkılmadan, kararlı bir duruş gerçekleştirdiysek, bundan sonra da, güçlü, itibarlı, bölgesinde ve dünyada söz sahibi, etki sahibi, güç sahibi bir ülke olarak geleceğe ilerleyeceğiz.
Kapımızı çalan yeni yılın aydınlık bir geleceğe adım atılması yolunda kadim bağlarımızı güçlendirmesi, umutlarımızın gerçekleşmesi için azim ve gayretlerimizi artırması, başta cennet vatanımız olmak üzere aynı coğrafyada yaşadığımız komşularımıza ve bütün dünyaya huzur ve istikrar getirmesi en büyük temennimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Kırklarelili vatandaşlarımızın, yeni yılını kutlar, yeni umutlarla karşıladığımız 2018 yılının, ülkemiz, dünyamız ve tüm insanlık için, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu, huzur ve refah getiren bir yıl olmasını dilerim."
(Kırklareli Valiliği)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol