Her zaman izindeyiz

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yılı dolayısıyla Özgürlük ve Demokrasi Meydanında Atatürk Anıtı önünde düzenlenen "Çelenk Sunma" Töreninde, Atamızın manevi huzurunda saygı ile eğildik. Daha sonra  "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" Programı Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezinde devam etti. Törenlere; Kırklareli Valisi Birol 
Ekici, 55.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Cüneyt Arıkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Protokol Üyeleri, Kurum Amirleri ile Şehit ve Gazi yakınları, Sivil Toplum Örgütleri ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katılım gösterdi...

Ebediyete İrtihalinin 84. Yılında Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Programı 10 Kasım 2022 Perşembe günü saat 9.05’te Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleşti. Kırklareli Valisi Birol Ekici, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yılı dolayısıyla Özgürlük ve Demokrasi Meydanında Atatürk Anıtı önünde düzenlenen "Çelenk Sunma" Töreninde, Atamızın manevi huzurunda saygı ile eğilerek, Valilik çelengini sundu.
Daha sonra sırasıyla Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, siyasi partiler, odalar ve STK temsilcileri anıta çelenk bıraktılar. 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından buradaki tören son buldu. 
"10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" Programı çelenk sunma törenin ardından Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezinde devam etti. 

"10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü"  Programı;  Kırklareli Valisi Birol Ekici, 55.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Cüneyt Arıkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Protokol Üyeleri, Kurum Amirleri ile Şehit ve Gazi yakınları, Sivil Toplum Örgütleri ile çok sayıda öğretmen ve öğrencinin katılımıyla Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Gerçekleşen "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü"  Programında, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, Kırklareli Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Atatürk Oratoryosu sergilendi. "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" münasebetiyle okullarda düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini ise Kırklareli Valisi Birol Ekici ve İl Protokolü tarafından verildi. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol